Thursday, July 31, 2008

Semakin berat...

Salam,


Hmmm beratnya rasa diriku ini... kadang-kadang tak mau tengok imej diri kat cermin ke ke ke... sabar je la. Tak pe la... lagi 3 bulan camtu je, apa-apa pun kena la bersedia mental dan fizikal :) insyaAllah.


Lunch kat Pizz*Hut... try pizza baru yang ada cicah-cicah tu... tataulah sama ada pasal sedap atau pasal lapar... habis segala yang sampai kat meja, gamaknya kalau silap hantar pun kami akan makan juga ke ke ke...oklah anggaplah penat buat kelas pagi tadi.

Petang ni ngantuk sangat... pi turun pejabat am ambik air, lepas tu naik balik, turun lagi buat susu... dah teringin plak nak minum nescaf* yang kaw kaw... tapi kalau kuar dengan abang bulat tu jgn cuba-cuba le sat lagi dia membebel. Tak tahan ooo telinga ni dengar dia bebel... janganlah cuba try test ahaks. Teh pun dah dikurangkan... tak pe la untuk kesihatan jugakan... nanti lepas-lepas ni minumlah sepuas-puasnya.

Bestnya... sabtu ni ada jemputan makan-makan... ada laksam dan nasi kerabu 'home made' lagi.

Adeiii sakit plak belakang ni... tak pe minta la yang berkenaan tolong sapu minyak panas... macam malam tadi lepas disapu ok dah... tido pun nyenyak je. Kena beli minyak YUYI cap Limau ni.

Malam ni ada drama kat Tv2 yang aku suka tgk... 'Bila Bulan Bertemu Matahari' ada yang ikut siri ni? Oklah juga pelakon-pelakon pun boleh tahan, jalan cerita pun tak meleret-leret... bila nak habis tataulah. Kita tunggu je la.

Uiskkk ngantuknya... mujurlah dah nak maghrib, kalau baru nak masuk asar ada la yang landing sekejap kat bawah ni. Sabar sabar...

Oklah... tadak motif sungguh N3 ni... layan je la ok cau cin cau.

~dariBMkeKK~

10 comments:

Hazelsyd said...

Take care beb! Caffeine tu kurangkan.. tp.. skali skala apa salahnya kannn hehehe

-akuni- said...

x dak motif pun takpa, kami layan je... heheheh...

Ajzie said...

Take care.. Jgn makan byk sgtttt... hihii

Alinlai said...

hazel,
iye... sekali sekala bleh jadi ubat tu kwang kwang kwang... [ajaran sapa la ni...]

ni,
anggaplah bermotifkan batik kontemporari ke, apa ke... layannnnnnnnnn je

ajzie,
makasih, insyaAllah skrg ni dah kurang makan malam... tak nak la naik banyak sangat... sat lagi cam penguin plak dah le rendah kwang kwang kwang

Norfezah said...

salam lin,
gi BTN? Nak sambung pHD kat mana? UK ker US?

Alinlai said...

Fezah,
rahsia ke ke ke.... nanti2 dah confirm akan dimaklumkan kwang kwang kwang... pi dulu kursus tu sambung mana kita fikir nanti :)

Zareda said...

alinlai

take care.. lagi 3 bulan jer ek.. cepat sungguh masa berlalu

Alinlai said...

zar,
itulah pasal... cepat sungguh la... tapi dok leka lagi ni, bila nak start membeli barang pun tataulah ke ke ke... ntah apa-apa la.

KV said...

jgn byk minum nescafe, nanti kembung perut!;P

Alinlai said...

KV,
ke ke ke... minum sekali je hari tu, tak sedaplah ... minum sirap lagi sedap :)