Friday, July 04, 2008

Yeyyyyyy dah Jumaat

Salam,

Perghhh kejap je dah Jumaat... esok lusa cuti, bleh le melepak... plan nak masak-masak tempoyak esok... jangan dua-dua orang dok pulun tido dah le... bukan boleh kira sangat. Sat lagi pukul 9am baru nak bangkit... siap sana sini, kemas sana sini pukul 11am la juga baru nak kuar rumah.

Ada sambutan Hari Pelad*ng rasanya minggu ni...boleh la pi cari ikan sungai ke, atau sayur-sayur kampung yang bleh dimasak dengan tempoyak. Yummy...

Dapat juga beli durian malam tadi, beli 2 biji dah habis 1 1/2 biji...ada lagi skit... ingat nak buat pengat malam ni, esok pagi bleh breakfast... cicah dengan roti nyum nyum... opsss... kenkawan ku di luar negara tu janganlah terliur, nanti balik negara bleh makan semua tu :)

Tadi pi pameran Hab*b Jewels... mak aiiii bling bling... banyak plak tu latest design, mamat yang keja situ sms dan siap hantar surat lagi maklumkan pameran intan berlian tu... alahai, kopaklah kalu camni. Sayang lagi rantai yang baru beli ni takkan nak beli baru atau tukar yang baru kot... melampau tahap gaban le. Tapi rasanya tak tahan lama juga rantai ni... silap2 dua tiga bulan lagi ada yang pi trade in kwang kwang kwang

Oklah... silibus, lecture notes dah siap... boleh la buat kelas Isnin ni. Tutorial pun nak mula minggu ke-2... tapi rasanya aku akan gunakan masa tutorial untuk kuliah... pastikan kuliah bleh habis banyak sebelum pi BTN bulan 8 ni... nak buat mid term dan nak mohon untuk informal final exam... kena uruskan betul-betul ni, insyaAllah.

Stop sini dulu ye... minggu depan jumpa lagi, selamat bersantai ye wahai kenkawan :)

~dariBMkeKK~

7 comments:

-akuni- said...

Tak tau le bile dapat peluang memberi kat abib juwel tu... mahal nyer....

Cat Cat said...

Lin,
Dorian tu 2 bijik mana cukup... Kena 5 bijik, baru kau kau... Hehehe.

PuteriSatu said...

mak aih sedapnya dorian...nak tikit...

AppleB said...

ko tau dak kat kk tu kat mana ada jual laksam yg enak ahhahahahaha.

mek teringin okek. sila bagi direction kalo ko tau ada jual kat mana2 hohohoho.

Alinlai said...

akuni,
iye... pi tgk je kwang kwang kwang... layan mata

cath,
cukuplah 2 biji... nanti panas badan sapa nak jawab :)

puteri1,
alahai... kat KL lagi sedap dorian, kat sini macam ambik syarat je ke ke ke

apple,
alahai cik puan apple, kedai yang jual laksam tu sudah tutuplah, tokei dia pi sambung study :(

AppleB said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...mek kuciwaaaaaaaaaaaaaaaa

Alinlai said...

apple,
ehhh tadak kenkawan Kelate ke kat situ? Depa pandai buat tu ke ke ke... tak pun hang tgk je resepi kat Internet lepas tu buatlah sendiri lagi best :)