Wednesday, July 30, 2008

Gumbiranya...

Salam,


OK.. dah dapat kelulusan untuk tiket mengunjungi wilayah asal... ke ke ke... ada projek bagus ni. Sebab nak open ticket lepas tu nanti bleh guna di kemudian hari kwang kwang kwang syhhhh....


InsyaAllah minggu depan BTN ... lepas tu lepak KL sampai 24 Ogos bleh? Syhhh... nak balik kampung dan insyaAllah 17 - 19 bulan 8 nanti Family Day ke-2 kat PD. Tahun lepas buat kat Bkt Tinggi, Phg. Tahun ni buat kat tepi laut pulak. Ada chance nak mandi kolam lagi, dah lama tak mandi manda ni, best best yezzarrrrrrrrrrrr.

Sempena dapat tiket free dll tu gunakan sepenuhnya... dan ambik je cuti tu... insyaAllah hujung tahun ni cuti memang tak payah apply lagi... 2 bulan tu ngam-ngam le sampai habis tahun 2008.


Kelas pun dah dirancang sebaik mungkin... insyaAllah boleh habis silibus, boleh buat informal exam dan boleh juga cuba menanda sebelum bersalin. Aminnnnnnnnnn!!! Tak naklah nanti dok berpantang sambil menanda kertas exam isk... tak menarik langsung. Macam tak cuti le kan? Wah wah wah berkira sungguh kalau bab bercuti ni ahaks... tak kisahlah tu janji kerja siap dan cuba tak susahkan orang :)


Ada terbaca pasal 'Cloth Diaper' bagus ka benda tu? Ingat nak order beberapa keping... mana tau bleh dipakai waktu malam ke atau masa berjalan jauh :) Ada sesapa yang bleh bagi info?

Kelmarin perut berangin sangat.... dah rasa cam belon, cekang semacam je. Silap makan apa ntah... alhamdulillah dah petang skit ok la... rasa selesa semula. Biasalah tu kan... macam-macam le perasaan... layan je la :)

Bulan 8 ni masih musim buah kan? Nak makan buah ni... contohnya durian, rambutan, langsat, dokong, manggis hmmm buah apa lagi ye... ok setakat ni itu je. Kalau jumpa yang lain kira bonuslah. Ada sesapa nak ajak pi dusun ke apa ke? ke ke ke... mana la nak tau kot-kot dah tak larat nak makan dan nak sedekah je buah-buah tu kat kenkawan... jemput le saya ahaks.... [cehhh tak malu offer diri....] layannnnnnnnnnnn!!!

Oklah... berhenti dulu, esok lusa ada masa cerita ceriti lagi... walaupun tak menarik, tapi tak kisahlah nak gak menaip kat sini... kwang kwang kwang... cau cin cau.

~dariBMkeKK~

7 comments:

Hazelsyd said...

Mek,

Selamat berBTN.. kat Pilah ke?..slamatzzz eks..

Ilah said...

nak balik BM ye? nak makan moktan meh la umah..byk skrg ni...dah tak larat nak mkn.

Alinlai said...

hazel,
situ le mana lagi ke ke ke.... lama dah tak berBTN ni, layan je la apa yang patut :)

ilah,
ahaks... terbayang2 moktan yang lekang tu... dulu2 balik sekolah / ngaji Quran singgah makan ke ke ke

HAPPYIRFA said...

salam alin..
pd?dah dekat dah tu.hik hik

Alinlai said...

irfa,
iye... nak lagi dekat pi airport kan? ke ke ke....

arianna adrizal said...

mak aih... mak buyung ni.. jeles ai tau.. asik jenjalan je dia. hehehehehhe!

Alinlai said...

anne,
jalan-jalan cari makan kwang kwang kwang...