Monday, July 14, 2008

Ngantuklah...

Salam,

Kelas 2pm -4pm, ingatkan nak habis awal... 5 minit sblm 4pm baru habis... hmmm sure tension budak-budak tu. Nasiblah ye... banyak nak kena cover.

Hujung minggu yang padat... Sabtu pi jumpa kawan mai dari KL. Ingat nak belanja dia... akan tetapi kami yang dibelanja oleh kenkawan dia ahaks... rezeki jangan ditolak. Makan kat Seaf**d Rest plak tu. Layannnn!!! Lepas tu makan kenyang-kenyang barulah kami bawa dia jenjalan ke 1 Born*o. Sajalah bawa ke tempat baru buka tu.

Ahad, sanggup bangun awal sebab nak makan nasi lemak kat tamu KPD, alih-alih aku beli nasi kerabu yang sedap... dan ada laksam kat situ... minggu depan nak pi lagi, cari laksam plak... best best... nasi lemak pun nak rasa gak. Puan AppleB kalau baca ni... hang bolehlah pi tamu KPD tu tiap2 pagi ahad ada... segala makanan dan minuman ada dijual... jemput jemput jangan memalu.

Lunch kat rumah adik ipar yang baru lepas bersalin... aku masak lauk siap-siap, ayam masak merah, sayur peria dan stim apa ntah bentu, makan bersila punyalah sengkaknya. Orang dalam pantang makan sup je la... apa bleh buat.

Perut kenyang... lepak kejap, pi Parks*n redeem points, beli barang-barang guna baucer ke ke ke jimat weh. Lepas tu pi beli durian... alahai sedapnya makan. Cath minta maaf ye tak de gambar sebab durian tu dah dalam perut... buat pengat sikit, letak dalam peti ais balik malam ni bleh makan dengan roti wow... wi... wu yummy :)

Oklah... berhenti dulu kat sini... makin banyak cerita makanan. Cau cin cau esok lusa sambung lagi... ta ta :)

~dariBMkeKK~

5 comments:

-akuni- said...

Musim durian ke kat sana tu? Ni mesti ngandung dok kepingin durian nih....

Cat Cat said...

Lin,
Makan durian sorang-sorang, tak aci babe...

Gi Parkson, dapat apa dengan baucer..?? Kasi tunjuk sikit wei...

Alinlai said...

Ni,
musim durian kot sebab banyak je, ke ke ke tak le teringin sangat pun memang suka makan sejak dulu lagi... tapi mahal juga harga kat sini... beli la juga sebab bleh makan :)

Cath,
dapat cash voucher ... lepas tu membeli dan membelah dengan jayanya :) tak la makan durian 3 orang je ho ho ho

Mummy Rizq said...

parah kalo ikut selera org mengandung nieee...

Alinlai said...

Achik,
ke ke ke... layan je la, sementara ada selera nak makan.