Tuesday, July 08, 2008

Sem 1, 08/09

Salam,

Ho ho ho dah start semester 1, 08/09... kejap je kan. Sedar tak sedar dah lama aku kat sini rupanya... layan je la.

Harapnya oklah connection Internet ni... dah tukar segala IP kalau tak OK juga tak nak layan lagi, biar je la tak bleh nak e mel ke nak buat benda... boring tau asyik slow macam kekura ni.

Hari ni kekonon nak mai awal... lepas Subuh sapa la suruh dok tido lagi... bangun dah pukul 7am, baru nak gosok baju, baru nak kemas itu ini... pukul 8 lebih la juga keluar rumah. Sampai kedai nasi lemak mana le nak wujud lagi... makan bihun je la. Tak pe makan alas perut ke ke ke...

Sungguh pun mengalas perut sebab pukul 11.30am pi makan nasi dah... pukul 1.30pm keluar lagi makan pau teman abang bulat makan nasi. Isk isk isk... tak pe la... aku makan sikit-sikit pun bukan banyak-banyak. Ok la tu kot :)

Kelmarin buatlah kelas 1, at least ramai la juga yang mai kelas... dekat 20 orang. Kenkawan buat kelas hari ni ada yang 4 orang je isk isk isk pi mana budak-budak ni... cubalah rajin skit cam orang yang mengajar ni... sabar je la.

Oklah... tadak idea sebenarnya... nanti cerita pasal makan je marah plak kenkawan kwang kwang kwang... walaupun aku nak gak cerita pasal aku masak lemak tempoyak pucuk ubi + udang, lepas tu stim ikan bawal dll... kesian kenkawan sebenarnya. Sat lagi ada yang mengidam ke apa ke... terliur plak ahaks...

Cau cin cau... nanti ada idea kita cerita-cerita lagi OK :)

~dariBMkeKK~

7 comments:

Ayu said...

yaaa betullll akan terliur jadi nya.. sat ja dah abis cuti nooo... tingat zaman2 belajaq dulu hehehe naik sem syoknyaaa dpt jumpa kengkawan balik.. tgh2 sem aiyooo rendunya kat mak dan adik2 rasa nak balik umah la plak hehehhe

Anonymous said...

aaargh!!! apa ni cik lin??? 3 entries adegan masak2 dan makan2 jer!! dari x mengidam, trus jadi mengidam! huaaa!!

Ilah said...

sama la d penang ni Lin... ada kelas yg masuk berapa orang jek. Diorang tak settle lagi registration agaknya.

Alinlai said...

Ilah,

itulah pasal... ada gak yang blom sampai tu macam2 la alasan tak dak tiket la itulah ini lah... sabaq je la

Alinlai said...

ayu,

uiskkk hang tak payah terliurlah ayu, kat KL tu macam2 la makanan yang best hang bleh jumpa... kat KK ni nak makan best2 masak le sendiri ke ke ke lepas tu puji la sendiri gak

cik sue,

ahaks... saja je tu nak buat cik sue pi cari tiket balik sini... kwang kwang kwang

Anonymous said...

cik lin due bila? dok kat kk or balik kg tercinta? wa ingat mcm nk balik coz kena buat pilot study hujung tahun ni tp x confirm lagi. ee..cemana rupa cik lin no? diameter pewut mesti dah byk kan? ehehe

Alinlai said...

cik sue,
bulan 11 due insyaAllah... balik le, ada tu kat KK sebab bersalin je kat sini... malas nak ulang alik ke ke ke... kalu tadak tempat penginapan lepak umah gue pun no hal :)ohhh jgn ditanya le... peyut ni sikit hari lagi besar dari peyut bakal bapa ha ha ha....