Wednesday, September 20, 2006

Erk...anak sapa ni?





Salam,

Comei tak anak menakan aku ni? Nama dia Suri (bukan suriram...bukan surirumah... ) tapi awat mak dia nampak macam tua? Isk...bapa dia plak nampak makin muda.... bahaya ni. Rasanya gambar ni je yang ada kat mana-mana media pun...kedekut sungguh depa nak tunjukkan muka anak depa ni. Mujurlah comei lote.

Untuk sesapa yang sedang berisi (mengandung le tu...) tengok2 le gambar ni kot2 dapat anak macam muka si Suri ni :) tapi ambik tang muka je ok. Perangai tak tau lagi macam mana...


Ok cukuplah untuk hari ni...jumpa lagi esok atau lusa ciao :)

~dariBMkeKK~

18 comments:

ibuVouge said...

yeay first
isk muka cam anak IV je..hehhhe
alin nak kena pregnant lagi ni..nak tengok gambar baby(owh tidak,,,bagila power ranger dgn puff girl tu besar sket)

alinlai said...

IV,
he he he...kalau dah rezeki terima jgn tak terima, menambahkan umat Muhammad s.a.w.

~ahni~ said...

Teringin ke....

Aku Bukan Bidadari said...

ekekeee...

camtu nak tengok gambar erra fazira byk2 ar lenkali.
erra lawa..

:)

Aku Bukan Bidadari said...

errr ALIN awak kena spam ke?

alinlai said...

ahni,
sesekali ku rasa teringin....ke ke ke...mesti la teringin :)

alinlai said...

A.B.B.
iye :) spam la tu... tak pe aiman tak kisah...anak sapa la tu kan dok spam sana sini...he he he... tiap2 hari belek muka erra fazira, tapi dulu2 awat dia tak cun ye?

marlinabaharom said...

nak tengok muka angelina jolie lah!

alinlai said...

Achik,
wah nanti jadi bibir seksi ke ke ke

RaFFLeSiA MeRaH said...

wakakakaka...nak tgk anak idung terletak, tgk muka shahrul khan ngan juhi chawla...kekeke...

alinlai said...

Reff,
aishwarya rai lagi cun kot :)

PuteriSatu said...

muahaha memacam la....apa pun..janji selamat..sihat dan sempurna..itu dah cukupla kan....muahahahha

Sherin Almashor said...

mmg comel kan anak dia. Muka pun tak macam anak orang putih la. Lain sikit. Mugkin because of that bushy dark hair kot. Anak Angie-Pitt nampak macam anak orang putih. :)

alinlai said...

puteri 1,
iye itu yg sebaiknya...tapi kalau dpt yg mcm muka anak depa tu kira bonus la ke ke ke...

sherin,
betul tu, nampak muka sweet mcm English bukan American yg muka kasar tu...hopefully sampai besar la muka macam tu ke ke ke...kalau perangai bagus lagi orait :)

mfaizalzul said...

huhu..comei2..

Syikin said...

salam,

anak tom cruise ni comeilah..dgr citer ari tu dia nak meratah uri anaknya..jadi ke idak?

auntylela said...

Selamat menyambut ramadhan.

alinlai said...

Mfaizulzul,
iye memang comei...habis tu dah mak bapa dia comei tempias le kat anak dia juga :)

Syikin,
eiii sungguh ka? payah sungguh omputeh ni macam2 cerita...

Kak Lela,
Selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak, insyaAllah semoga kita semua diberikan kesejahteraan untuk menjalani ibadah puasa dan ibadah lain dengan sempurna aminnnnn!!!