Thursday, May 04, 2006

My Birthday???

TODAY IS MY BIRTHDAY.....

Your Birthdate: May 3


You are more than a big ball of energy - you are a big ball of hyper.
You are always on the go, but you don't have a type a personality.
Instead of channeling your energy into work, you instead go for fun and adventure.
Witty and verbal, you can have an interesting conversation with anyone.

Your strength: Your larger than life imagination

Your weakness: You tend to be pretty scattered

Your power color:
Lime

Your power symbol:
Lightening bolt

Your power month:
March

Tadak sapa2 nak bagi hadiah ka? ke ke ke....

17 comments:

Ayu said...

Happy Bday To U
Happy Bday To U
Happy Bday To U Alin
Happy Bday To U

Allah Selamatkan Kamu
Allah Selamatkan Kamu
Allah Selamatkan Puan Alin
Allah Selamatkan Kamu

Semoga dimurahkan rezeki, diberkati dan dipermudahkan Allah dalam segala hal..

alinlai said...

TQ Ayu...insyaAllah aminnnnn!!! :)

marlinabaharom said...

lyn, nak hadiah? mai sini pick-up. acik tak buat delivery. but anyway, hepi birthday.. semoga panjang umur murah rezeki.. abg bulat kasik apa?

alinlai said...

achik,
handbag & kek & ada ler ke ke ke... tq achik, insyaAllah panjang umur murah rezeki :)

maR said...

Happy birthday kak lyn... kisshhh skett mowahs :P

alinlai said...

marlynne (ingat dak nama ni? he he he...),
Tq nak kiss boleh jer...pompuan sama pompuan kan tak salah :) muahhh...

Syikin said...

Happy birthday 2 u 2x
moga Allah rahmati kamu
semoga bahagia selalu :D

hadiah? alamak? ok..hadiah saya berupa doa agar awak dikurniakan cahayamata secepat mungkin n bahagia bersama abg bulat dunia akhirat..ok.

alinlai said...

syikin,
amin...sebaik2 doa tu :) insyaAllah mudah-mudahan... berbahagia dunia akhirat.

maklang said...

Happy birthday to you...mine is less than a week from today...

Semuga panjang umur and murah rexeki

maR said...

kak lyn,
awat tak ingat pulak nama gelema tu muahahaha :P

alinlai said...

mak lang,
sama bintang le kita ni :) terima kasih, insyaAllah selamat dunia akhirat & selamat menyambut b'day :)

mar,
ke ke ke...nak tergelak ingat perangai kita dulu2...memang tadak kerja...la ni bleh jumpa kat sini plak isk isk isk muahaahahahaha......

kasutVINCCI said...

kak alin,
hepi besday. Yg ke berapa ek?
apa pun moga terus dirahmati oleh Allah S.w.t.

PB said...

salam perkenalan. Melompat dari blog KV.

Btw..selamat hari lahir.
Moga dipanjangkan umur, murah rezeki , bahgia dunia dan akhirat.

lyn_tuan_punya_blog said...

KasutVincci,
TQ :)besday yang ke... hmm kejap nak ingat ke ke ke...insyaAllah mudah-mudahan dirahmati selalu...

PB,
amin...semoga sentiasa bahagia dunia dan akhirat...doa untuk kita semua juga :)

tee said...

alin,

ni lawatan balas...

eppy belated birtzday... semoga panjang umur dan murah rezeki... amin...

alinlai said...

Tee,

:)TQ for the wish

Anonymous said...

What a great site video editing programs