Thursday, May 18, 2006

Di tepi pantai yang indah....

Mari menengok gambar...

Ini salah satu koleksi gambar laut dari Pekan Kud*t, gambar ni cantik sikit sebab guna digital camera yang kami baru beli thru lelo*ng.com, murah gak less than RM400 kena bajet sebab banyak nak guna duit tapi teringin nak berkamera baru...panas kat luar ni ambik dari dlm kereta hasilnya agak memuaskan. Kalau lepak petang2 mesti seronok tapi tengahari rembang macam masa gambar ni diambil tak payah le buat pening kepala saja

(maksud tengahari rembang = tengahari yang panas terik)


Pemandangan dari cafe kat Sea*ideTrav*ller's Inn kat Kinar*t kecik je resort ni tapi accessible tepi jalan je. Murah pulak tu RM80/nite ada plan nak pi lagi nanti la bila2 boring duduk rumah bleh le pi melepak situ. Yang seronoknya rasa macam kat overseas, mat salleh je duduk situ nak berenang2 pun tak segan sangat ke ke ke



Lagoon @ Mimp*an Jadi, Tuar*an. Cantikkan? Sayangnya management resort ni macam tak cukup manpower nak handle the resort. Bilik pun berdebu...dah la TV ada sekian-sekian channel je, Ast*o pun tadak...tak bleh pi weekend sebab kalau ada bola mati kutu abang bulat. Aku tak kisah sangat...asalkan ada siaran dan ada drama melayu aku ON je...kalau kita tak tengok drama melayu sapa lagi nak tengok ye tak?




Ok sekian cerita bergambar untuk hari ini...ke ke ke biasa la ide tadak tapi nak juga update, nanti aku cerita pasal trip ke Manila pulak. Ta ta...

~dariBMkeKK~

10 comments:

Ayu said...

lin,
cantik le.. entah bile le aku akan ke malaysia timur sana nun sabo jek laaa.... nanti ko amik le gambo bebanyak leh la aku tgk :)

alinlai said...

ayu,
okies...no problemo. ni kira buat khidmat masyarakat la tunjukkan gambar kat kawan2...kot2 terbuka hati nak mai area sini :)

maR said...

Kak lyn,
Tak sabaq la nak melawat :P

alinlai said...

mar,
tak pa nanti kak lyn letak banyak2 lagi gambaq ke ke ke...cepat sikit kawan2 mai buat lawatan sambil belajaq.

tgazfa said...

kaklin, i hop dari blog angah, tengok2 sini ada gambo yg mcm sy kenal sgt .. betul pun rupanya kat seaside travellers Inn ..sy baru ke sana last month .. best sangat kat situ! :-)

Syikin said...

alin, beshnya pemandangan. ada rezeki nak ke sanalah

alinlai said...

tgazfa,
iye betul...memang best kat situ w'pun kecik je tapi selesa macam nak pi lagi ke ke ke...

syikin,
mai le...jangan lupa contact senang adjust masa :) saya ni mcm part time tourist guide ke ke ke... bukan selalu kawan2 dtg sini.

Anonymous said...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

Anonymous said...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»

Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Cheap overnight viagra viagra levitra viagradrugs Online instantly report free credit reports 20 mg of vardenafil Benefits of state lotteries Sprinter jogging stroller Neurontin price Merchant colorado bank account http://www.allegra-9.info/patanol-dvds.html Video conferencing connection Answering bellerose phone service iepopup blocker Online payment shellfleet popup blocker Yung teen asian girls nude North korea multi trip holiday insurance Wango lipitor cheap zocor http://www.clarks-twinblock-appliance.info/popup_blocker_free.html Suffolk dental insurance