Tuesday, March 31, 2009

Tag lagi...:)

Salam,

Tq la Nonie...time tadak idea ni hang bagi idea, senang citer. Meh kita layan N3 yang sempoi ni :)

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Kombinasi nama aku dan abang bulat :)


2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://alinlai.blogspot.com/ dariBMkeKKkeSTIR

Asal BM, lepas tu keja dan menetap di KK, lepas tu kena sambung study mai la sini, itulah sejarahnya.

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Hmmmm kena analisa juga ke nanti? Nak guna Excel je ke atau nak guna SPSS? ho ho ho method = merapu jer

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Pernah, lepas abang bulat dapat kesan blog ni, tapi lepas tu rasa macam oklah... bukan aku citer benda pelik-pelik pun benda biasa dan merapu je... layan je la. Teruskan la...senang citer.

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Blog Nonie ni mmg sempoi, dan aku rasa dia pun mmg jenis sempoi... aku pun sukalah baca kalau cerita sempoi je... sebabnya aku pun jenis yang sempoi gak hu hu hu berapa banyak sempoi daaaaaaaaa...

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag:
i) Ct Nini
ii) Achik
iii) Kiah
iv) IV
v) Ilah

hu hu hu mau ka depa ni buat? Tak pe bkn paksa pun.... saja je nak nyusahkan depa kwang kwang kwang...

~dariBMkeKKkeSTIR~

7 comments:

suhainini said...

hehe..asyik sy saja tag kak lyn kan..now sy punya turn pulak..hehe

Alinlai said...

ct,
ke ke ke.... bukan le ada ubi ada batas tau...saje je nk nyusahkan ct ha ha ha

arianna adrizal said...

hehehe.. sy pun ms mula2 blog diketahui, rs mcm nk tutup gak. mcm akak jugak la. bkn ada citer pelik2.. tp tula.. rs malu pulek. hehe.

Ilah said...

amboi2.. mentang2 dia tau kita dah "lega" skit, kena tag lagi...ok, no problem nanti acik buat yo...

Alinlai said...

Anne,
itulah tapikan lepas tu cam poyo plak...hmmm macam le ada benda2 rahsia ke apa ke... benda merapu je pun ke ke ke.... teruskan la.

Ilah,
iye...sebab tu le he he he... ada gak benda nak isi masa lapang ;)

Zek Zek said...

hush fire balik tuuuuhhh.....

takper takper nanti kita buat jugak....

Alinlai said...

Kiah,
alah... bukan susah pun ... tag paling mudah le setakat ni ha ha ha...