Tuesday, March 10, 2009

Jawab Tag cik Kiah...

Salam,

Kiah ni dok tagging plak... mujur tadak keja ke ke ke dah siap, so mana kek yg hang nak bagi tu? Hang kan pandai buat kek....

The questions from the tag are:-


What is your enthnicity? Melayu ada gak kata mamak... mana2 le janji bumiputera [huh... nak kena buka Perlembagaan M'sia ka?]



What are your interests outside of fashion? Makanan, minuman, berjalan-jalan


Favorite musicians/bands? Search... [otai...]


Favorite movies? Layan je mana yang ok...


What do you plan to study? PhD insyaAllah...



What do you plan to do for a career? Prof. Di Raja [boleh?] ke ke ke dlm mimpi kot


How often do you shop? Very often


Do you have a job/work? Yep... ada keja ada gaji...tadak keja mana nak dpt gaji...


How do people react to how you dress? Cantik baju...[baju je ke?]



What are your summer plans? Turkey to be specific Istanbul [tu dia...Simah haru dah...]





**************************************Tag about cellphone



THREE NAMES IN YOUR INBOX ....Kak Misah, Angah Gayat, Abang Bulat



YOUR MAIN RINGTONE? Avril Lavigne...When You're Gone...



WHAT YOU DID AT 12 LAST NIGHT? Solat Isyak



WHO WAS THE LAST PERSON YOU WENT OUT WITH? WHERE? Abang Bulat, Bam bam dan Bim bim.... Tesco



THE COLOR OF THE SHIRT YOU’RE WEARING NOW? Green + White



THE LAST THING YOU DID? Bagi kakak minum susu untuk ke sekian kali



THREE OF YOUR EVERYDAY FAVORITE ITEMS? Surah Yasin, Kamera, Komputer



THE COLOR OF YOUR BEDROOM? Putih bersih...[kami duduk hostel la skrg ni ]



HOW MUCH MONEY IN YOUR WALLET NOW? tataulah... beberapa puluh pounds dan beberapa ratus RM



YOUR FAVORITE CITY? Kuala Lumpur



WHAT WILL YOU DO NEXT WEEKEND? Reading journals and summarize it



WHEN WAS THE LAST TIME YOU SAW YOUR MOM? last month



WHERE IS SHE NOW? at home [BM]



WHEN WAS THE LAST TIME YOU TALKED TO YOUR PARENTS? last sunday



WHO IS THE LAST PERSON THAT TEXTED YOU? Kak Misah



WHERE DID YOU HAVE YOUR DINNER LAST NIGHT? at home... masak la



THE LAST SURPRISE YOU GOT? bunga... sempena b'day...



LAST THING YOU BORROWED FROM YOUR FRIENDS? Gam nak lekat gambar kat borang



WHO IS YOUR BF/GF OR HUSBAND/WIFE? Abang Bulat



ARE YOU ANGRY WITH SOMEONE? Nope



WHAT DO YOU ORDER AT MCD? Burger, Fries



THE LAST TIME YOU FELT SO SAD? Ntah...sblm mai sini kot


~dariBMkeKKkeSTIR~

7 comments:

Hazelsyd said...

Alinnnnnnnnnnnnnnnn!!!

Ko dah kat univ of stirling???

Dah start pursuing yr phd??? do tell minah! hayyoo ketinggalan la aku nih..

Wishing u all the best!!

Alinlai said...

hazel,
ke ke ke...yeppp baru je seminggu kat sini. dediam je aku mai sini... orang kat ofis pun baru tau je itupun dekan buat announcement masa mesy sekolah ... makasih... insyaAllah sama2 la kita capai apa yg diidamkan... aminnnnnnnnnnn!!!

Hazelsyd said...

Alin,

oooo yer ker.. lahaiii boleh laks ko senyap2 eks.. tp aku paham, sbb masa uruskan semua tuh..belum sure lagi everything kan..

anyway, glad to know that u have put your first step in this long, long journey.. i'm sure u'll make it just fine.. insyaallah

keep in touch ok!

Zek Zek said...

oit apsal hang punyer ringtone sama dengan aku...ke ko sama dengan si MR...cut and paste...hahahha.

Congratulations!!!...another supermom and superdad...=) tera la u all bleh decide nak pursue PHD nih.. all the best!!

Alinlai said...

Hazel,
bukan apa... sat lagi depa nak buat makan2 la apa la... tu yg malas tu. dediam je sampaikan ada plak yg ralat sebab tak sempat jumpa dengan budak2 bukan ralat sebab tak sempat jumpa aku chisssssss.... ke ke ke. insyaAllah semoga kita berjaya... aminnnnnnnn!!!

Kiah,
makasih... insyaAllah selamat kami dlm perjuangan... ehhh mmg ringtone aku lagu tu... tapi aku record sendiri kat radio bleh? ha ha ha....aku power rangers la....

Anonymous said...

Alin, a a, mazni tu uni tu le jgk. Dia under uM

ina

Alinlai said...

ina,
hmmm kat sini ada mazni ke? nnt nak check... setakat ni yg jumpa blom ada nama mazni ... tak pe nnt2 jumpa la tu :)