Monday, March 09, 2009

Yuhoooooooo...bersiaran kembali

Salam,

Lama sungguh tak masuk sini...tak sempat la pulak. Kami sihat je, cuma busy nak sesuaikan diri dan nak lengkapkan apa yang patut. Insya Allah nanti-nanti ok la tu aminnnnnnnnnnnn...

Kat mana kami sekarang ni? Ok ... kami kat sini.... sila klik :)




Sampai sini Isnin 2/3.. dah seminggu rupanya. Alhamdulillah makin OK, budak2 pun dah hilang skit selsema...sejuk giler ha ha ha ambik kau. Dah spring tapi masih ada salji...isk isk isk layan je la.


Kakak dan adik melayan perasaan...sambil bermain dengan bim bim dan bam bam [soft toys M'sia Airlines] muka depa merah macam budak monggolia dah...cian ke ke ke



Ok ada appointment ni cau cin cau ....
p/s: Ct Nini makasih hantar kat KLIA malam tu...jumpa juga kita :)
~dariBMkeKKkeSTIR~


11 comments:

PuteriSatu said...

sape yang further study...mama or daddy????

Alinlai said...

puteri1,
dua dua :)

Ilah said...

lin, alhamdulillah, dah settle down kat sana. Kena take turn jaga la nmpaknya nanti bila 2-2 dah start belajar. Good luck. Nanti kena ambik gambar byk2... suka sangat ambik gambar kat overseas kan.

pB said...

alhamdulillah

AppleB said...

tak sempat ler aku nk berjumpaan dgn ko dan bebudak tu kat kk yach huuhuhuhuhuuh.

Alinlai said...

Ilah,
:) skrg ni pun mmg buat mcm tu, sorang pi pagi sorang pi petang. Dah bagi tau supervisor pun... alhamdulillah dia Ok... dia yang kalut kalau tadak orang nak jaga budak2 tu nanti.

PB,
:) Alhamdulillah syukur...

apple,
ehhh apa kata hang mai sini :) alahai nanti aku balik KK sila jumpa ;)

suhainini said...

alhamdulillah...dok ternanti2...tak update pun blog..yela kan..nak settle down bukan senang kan..hehe

Zareda Norman said...

lin

dah setel down yer kat sana...

berapa tahun yer?

Alinlai said...

ct nini,
Biasalah nak selesakan dgn suasana baru ambik masa la sikit, insyaAllah ok dah. sejuk2 idea pun tadak ke ke ke [alasan...]

zar,
Alhamdulillah... kereta je blom ada, patah kaki skitlah nak kuar beli brg... yg lelain ok. InsyaAllah 3 tahun aminnnnnnnnn!!!

Anonymous said...

Salam,

Alin, kalau jumpa kawn saya x-schoolmate nama mazni, kata ina paka kirim salam

Alinlai said...

ina,
mazni tu kat sini ke? yg saya kenal mazni kat plymouth... insyaAllah :)