Thursday, March 26, 2009

Petang yang syahdu...

Salam,

Petang-petang camni kalau makan cekodok, atau jemput2 udang sedap ni... minggu ni nak beli tepung la... bleh gak buat cucur bila boring [malas] masak nasi ke ke ke. Boring ooo mkn nasi jer...nak gak makan yg lelain...tapi aku ni tak beria sangat dgn roti...kalau tidak senang gak... sapu jem je dah siap makanan. Hu hu hu...

Hari ni kejap panas, kejap hujan... tatau nak kata apa dgn cuaca sini, yang penting jangan terikut sangat dengan cuaca...kalau tidak memang hanyutlah... nak kroh kroh je.

Tadi sikit lagi nak kena saman parking kali ke-2, mujurlah bertindak pantas...buat2 bodo pi tegur pak guard yang dok tulis saman tu... bagitau dia kami dah apply tapi blom ada jawapan... dia suruh pi ambik sendiri kat pejabat. Ke ke ke... ingatkan dia letak gak saman tu... rupanya dia tarik balik fuhhhhh lega... tq pak guard :)

Oklah... layan TV la pulak bye :)


~dariBMkeKKkeSTIR~

7 comments:

Zek Zek said...

dah besar dah budak tuuuuuu...

saper jaga bam and bim sekarang ni

Mummy Rizq said...

woit! buat assignment la wei.. jgn asek layan tv.. hheee...

Alinlai said...

kiah,
pagi depa duduk dgn papa, petang dgn mama... :) nursery available bulan 8 nnt, tak pe la dah besar skit masa tu.

Achik,
ok ok... nak pi baca buku ni ke ke ke.... *alamak kena marah le... takutttttttttttttt* :)

Ilah said...

amboiiii.. pandai bodek pak guard nampak.. keh keh keh

Alinlai said...

ilah,
ke ke ke... tajam skill bodek sekali sekala kwang kwang kwang cam pandai sgt. buat2 berani je... dah le pak guard tu besar kemain lg :)

Anonymous said...

wah cik lyn, dah mcm2 jadi nooo :)

kekanak pun dah besaq2. eee...ini yg x sabar nk pi stirling ni :p

wa balik awal bulan 5 so x smptla nak raya easter ngan kekanak ehehe

Alinlai said...

cik sue, camtu le kalu memasak dgn dibantu oleh kanak2... he he he...sabaq je la. tak pe mai je krismas ke ke ke beku kat sini, alah bulan 6, 7 tu mai je... kita jenjalan ke lepas umah ke, mana2 le yg sesuai ;)