Monday, April 06, 2009

Tadak citer la....

Salam,

Uiskkk lama juga tak masuk sini... sikit malas dan sikit busy. Tapi saja je nak kongsi gambar dengan kenkawan... hmmm inilah MacLaren baru beli... tapi bukan yang baru... 2nd hand bleh? Oklah as long as bleh sorong kekanak ni, nak dukung perghhh macam nak tanggal tangan. Habis tu dah nak 6 bulan dah depa ni mestilah dah besar [berat...ke ke ke]

Gambar 1:
Di ASDA, buka 24 jam... ada la tempat kami nak pi lepak [kononlah...] masa summer nanti. Maklumlah siang panjang ...


Gambar 2:
Masa tunggu abang bulat kat kaunter... ingat nak candid... adik tu nampak je kalau orang nak ambik gambar... senyum-senyum plak....
:)

Gambar 3:
He he he punya sakan berjalan... balik tu depa lena sakan. Sampaikan bawa masuk rumah pun tak sedaq, lawak la kanak-kanak ni.

Gambar 4:
Kakak dengan skil meniarap dan membalikkan diri sesuka hati... bahaya kalau letak atas katil... silap2 ada kay bawah katil plak...

Oklah...itu jer... nanti update lagi cerita merepek meraban kat sini. Cau


Bye

~dariBMkeKKkeSTIR~
Posted by Picasa

8 comments:

Zareda Norman said...

Kalau maleh updet, letak gambau bam bam dan bim bim berbanyak okes.. :)

Alinlai said...

zar,
ke ke ke... iye senang citer. Idea tadak le plak nak goreng2... :)

ayda@selimutsaya said...

OMG chomelnya the twins.. :D

Alinlai said...

ayda,
makasih :) alhamdulillah ...

Zek Zek said...

Cumellllllll.....stroller first hand ke second hand ker...janji boleh jalan!!!....sama la stroller kiter tapi anak kita bukan kembar. Ala-ala kembar ajer. Dan foot muff (betui ker..gasakla..tapi benda yang letak kat kaki tu la)aku letak dalam setor...hahhaaah.

Alinlai said...

Kiah,
he he he...2nd hand je yg mampu... yg brand new hmmm masih dlm pertimbangan tatau bila nak habis timbang :) ahaks... nnt hang kena beli yg 3 tu...sebab ada sorang lagi nak mai tu ;) jaga diri weh ...

Mummy Rizq said...

amboi.. kkanak sekarang naik mclaren nooo.. kita dulu??? sendiri mau ingat ler.. hee.. hee..

Alinlai said...

achik,
he he he kita dulu sapa yg available masa tu sila la dukung.... sapa lagi kakak2 atau abg kita la.