Monday, September 22, 2008

Yessssssssss....

Salam,

Akhirnya dapat juga habiskan kuliah... terkejut budak-budak bila bagitau kuliah ni yang terakhir ... aku cover mana yang sempat... [yang masuk exam....] yang lain-lain tu baca le sendiri OK...

Bukan apa... risau gak nanti balik Raya dah tak larat nak bagi kuliah lagi... sapa yang susah... aku juga, setakat tutorial tu kira OK la... lepak je bukan la nak kena bercakap banyak sangat, sebab budak-budak tu kena bentang lagi. Esok bagi 1 lagi tajuk assignment, lepas tu minta submit lepas Raya.

Petang ni berbuka posa kat sini... budak2 ni buat majlis berbuka posa, bawa abang bulat sekali. Mana bleh tinggal dia... kesian kat dia. :)

Pening-pening lagi... cool skit baru nak solat Asar. Cuci muka mesti segar skit... la ni kena la pakai krim sakan... sebab muka kering sangat, badan pun kena sapu losyen... kalau tidak menggaru-garu le... sabar sabar. Dugaan bulan posa.

Oklah... tadak idea plak cau cin cau.

~dariBMkeKK~

3 comments:

Ailin in Stockholm said...

Take care dear. And Selamat Hari Raya Aidilfitri.

AppleB said...

wahh dah nk cuti ka? selamat hari raya la yer.

Alinlai said...

ailin,
thank you dear :) Selamat Hari Raya Aidilfitri to you too...

apple,
iye... dah ready nak cuti ke ke ke bersalin tu blom lagi kot, Dr dah nak bagi MC ... kita jgn tolak, terima dengan sepenuh hati kwang kwang kwang