Tuesday, September 09, 2008

Bulan posa... zzzzzZZZZZzzzzzzzz

Salam,


Ngantuk sungguhlah... eiii sabar je la. Tapi kat opis ni tak best nak tido lagi... bilik ni berhabuk dah. Budak yang cuci bilik tu susah nak dikesan... cepat je hilang. Haru sungguh.Pagi ni kronik sungguh, lepas Subuh biasanya senang je nak tido... tapi susah sungguh nak lelap. On da way nak mai opis aku lena....... ke ke ke...... mujurlah kelas start pukul 10am, dapatlah lena sambil duduk sejam camtu... lega skit ;)


Esok ada majlis berbuka posa kat sini... rasanya join kot, bagus gak sebab malam esok abang bulat ada futsal... dah jimat masa kami, tak payah pi membeli makanan lagi. Tunggu je kat opis ni, lepas maghrib sambung makan, lepas tu bleh balik ada urusan kekonon... kwang kwang kwang.


Hari ni 2 kelas tutorial... 4 pembentangan... jenuhlah buka mata luas-luas... ngantuk sesungguh. Mujurlah ok juga budak2 tu bentang, kalau tidak lagi haru.

Tengahari pi p'raya kat sini... saja la teman kawan beli biskut kat anak dia, aku beli ubat gigi dan mopiko, gatal-gatal plak tangan ni, macam ruam tu... dah sapu mopiko lega skit. Tataulah awat la dengan muka aku ni... macam senget plak... kurang benda apa plak ni... isk risau la pulak. Bila la nak pi jumpa Dr. Jumpa malam la kot2 kena injection ka apa ka... rugi posa. Rasanya mcm kena infection la... hmmm dugaan sungguh.

Oklah... itu saja untuk hari ke-9 ... cau cin cau :)

~dariBMkeKK~

9 comments:

Mummy Rizq said...

time time cenggini memang sedap sungguh buat taik mata kan....

~akuni~ said...

Kena apa tu... geligata ka? Ka alergic?

Alinlai said...

achik,
iye... mmg pun...senang sungguh nak melena, sambil duduk pun jadi ;)

akuni,
ntah la... mungkin la kot, weekend ni nak pi jumpa Dr la kalau tak surut juga... eiii gatal sungguh la

Ilah said...

bengkak ke muka tu? mungkin ada alergic kot, time2 pregnant ni, gitulah, tak penah2 alergic kadang2 boleh ada alergic. Tanya dr.

Alinlai said...

Ilah,
muka tak bengkak... perut yang gatal ke ke ke eiii

arianna adrizal said...

oyeke.. gi klinik cpt2 kak.
hurm sana tgh election la ni kan. tu gagah lagi pegi tu. hehe.

Alinlai said...

anne,
ke ke ke... nanti2 la cam ok plak, insyaAllah rasanya better. Tak payah pi jumpa Dr yippieeeeeee!!!

Ayu said...

gatai lagi ka?
harap2 dah ok..
tak sabaq nak tunggu due date hang hehehehehe
nak tgk hat yang nak keluaq tuh hehehee

Alinlai said...

ayu,
ok skit dah... lega la juga sebab kalau tidak dok tergaru2 je. Uiskkk kena sabar dulu, bagi Raya dulu ke ke ke... mak depa nak makan puas2 dulu ahaks... bleh ka?