Wednesday, August 09, 2006

Tima kasihhhhhhhhhh....

Salam,

Ribuan terima kasih chek nak ucapkan kepada:

Mar kat UK (dok tunggu baju raya dia siap & mak dia hantar kat dia'Made in Kulim' ke ke ke),
Arianna @ Anne (dok cari kaset Amy Mastura...dah jumpa?),
Ayu (aku salut hang la...sebab ganasss ke ke ke ehhh dah ready jawapan temuduga?),
Puteri 1 (Afundi PUTERI...jadi mem dia la ni),
Syikin (re-activate blogging session....tahniah dah siap tesis),
IbuVogue kat utagha (baru-baru ni di marah kat org opis dia...eiiii takut pensel dia patah),

Achik kawan lama diberi nafas baru (ke ke ke jumpa balik dlm blog...kita jumpa di KL nanti ok),
HotMama yang dok tunggu masa nak bersalin (sabaq sabaq...insyaAllah selamat),
Zakiah kat Dubai yang kena tinggal 3 minggu (tapi dia pi shopping ni...he he he),
Simah kat Turki (seronok la dia berenang-renang sakan hari tu ....)

kerana....

memberikan kata-kata semangat dan nasihat insyaAllah chek akan follow dan terima dengan senang hati :) N3 hari tu chek letakkan as a draft saja la ni... sebab chek nak ceriakan hari chek dan hari kawan-kawan lain...kita lupakan perkara-perkara yang boleh men'down' kan kita :) hanya Allah Taala sahaja yang akan dapat membalas jasa baik kenkawan mudah-mudahan hidup kita sentiasa di rahmatiNya aminnnn!!!

Ciao & ta ta

~dariBMkeKK~

15 comments:

ailin...in aalborg said...

macam-macam lah alinlai ni.

alinlai said...

ailin,
ke ke ke 'macam-macam ada' biasalah petang2 ni ngantuk sikit terpaksa la kreatif sementara nak clock-out :)

Sherin Almashor said...

Ye..... enjoy and be happy always....Go alin.. go!

alinlai said...

Sherin,
happy happy joy joy :)go go power rangerssssssssss...

Syikin said...

hehehe..tukau stail pulak entri kali ni

alinlai said...

syikin,
kita pelbagaikan stail sekali sekala kwang kwang kwang

PuteriSatu said...

kreatif ko nih...ada je tau...mueheheh

alinlai said...

puteri 1,
idop ini bagai lampu dinding...ke ke ke...

Zakiah said...

fitnah fitnah...selama 3 hari kena tinggal...aku tak keluar g shopping wei...kan dah cakap haritu...simpan duit nak makan ketiau kerang.

ibuVouge said...

ko n kan alin...ini pun jadi entry..
aku marah sat saja la alin..

alinlai said...

zakiah,
iye ke tak pi shopping? ke ke ke baguslah dok umah diam-diam :)

IV,
he he he...kwang kwang kwang...jangan marah :)

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! paris hilton naked depakote deroxat Rosacea rosacia Best cosmetic surgeon michigan Black wet pussy club how to incorporate .dll into php Cooking natural school Roulette syteme Bridesmaid dress black 404 http wizzaro.com web parental control zocor+muscle cecore org parental control Harry xxx movies org audio box dvd car Wheeled duffel bag backpack parental control code ps2 Mallinckrodt inc bontril 95 mustang body kit http://www.the-prince-of-tennis-cartoons.info/Free-dos-accounting.html

Anonymous said...

best regards, nice info » »

Anonymous said...

Best regards from NY! Accept visa credits card http://www.personal-injury-attorney-califor.info/Medical_malpractice_lawyers_http_www_bostwickfirm_com_http.html Diet tabs hoodia cactus beam.todesert-burn college misusing credit cards List best trickle battery chargers coachmen camping caravan mcse dumbs Adderall the same as desoxyn

Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it 1956 cadillac eldorado convertible Cheap life assurance scotland