Thursday, August 24, 2006

Seronoknya....

Salam,

Seronok sebab:

  1. Esok cuti
  2. Esok nak pi jalan-jalan
  3. Lusa cuti
  4. Ahad cuti
  5. Minggu depan tadak kelas (he he he...)

Hujung minggu yang panjang, gaji pun dah masuk lagilah seronok...perghhhh Alhamdulillah :)

Perut dah kenyang, mata pun jadi berat semacam je...oleh yang demikian nak tido kejap, petang ada kelas lagi...tapi budak2 ni bentang case study, aku monitor dan bagi markah je...seronokkan keja aku ha ha ha...

Till then to all the blog readers, take care and have a nice weekend :) ta ta

~dariBMkeKK~

10 comments:

PuteriSatu said...

muahahaha..memang ko ler orang yg paling bahagia sekali....muahahah...

simah said...

have a nice weekend to u too..enjoy jalan jalan..jgn abiskan semua gaji shopping dah :0)

alinlai said...

tuan puteri 1,
terima kasihhhhhhhh... he he he ku bahagia (melly goeslow)...

simah,
opsss terima kasihlah nasihatkan chek...kena simpan sikit duit bawah bantal ni ke ke ke...

Sherin Almashor said...

wah, sure u enjoy sunguh-sungguh this weekend ya. Ok, have fun! Take care!

Aku Bukan Bidadari said...

waaaa nk cuti nak cuti..
nk cuti nk tido nak cuti nak cuti nak tido..hehehee

alinlai said...

Sherin,
memang enjoy sungguh...makan tido makan tido rasanya dah over-slept dah ni...tapi puas hati bercuti sakan...

A.B.B.
cuti-cuti Malaysiaaaaa...jom la cuti :) iye cuti + tido kombinasi yang paling seronok

marlinabaharom said...

merdeka! merdeka! merdeka!

kasutVINCCI said...

alahai...hang plan nak pi mana coti panjang neh?

alinlai said...

KV,
...dah bercuti pun :) dekat-dekat je cuti kali ni.

alinlai said...

Achik,
semangat beb...minggu ni keja 4 hari je :)