Monday, April 28, 2008

Cuaca panas di KK

Salam,

Kat sini panas sungguh... sampaikan selera makan pun tak dak. Tapi makan la juga ... tekak pun rasa pahit-pahit... hmmm

Ok... skima dah siap... nak start marking ni bila... isk isk isk sabaq je la. Kat rumah jangan ceritalah... rumah ku syurga ku... kelmarin rasa nak lepak je kat rumah... tapi kesian plak kat abang bulat dah lama dia tak urut kaki... dia pi urut kaki aku pi minum petang kwang kwang kwang...

Ngantuk tapi tak bleh tido plak... sebab lupa lagi nak bawa bantal kecik yang lebih selesa... skrg ni aku alas kepala dengan bantal yang ada radio tu... kadang radio tu OK kadang tu KO, dua tiga kali... dok sedap tido radio plak berbunyi...isk... sabaq je la.

Kejap je tahun ni... dah hujung bulan 4, isk isk isk....

Alamak... tadak idea la... cau cin cau

~dariBMkeKK~

10 comments:

Cat Cat said...

Lin,
Wah, Cath pun teringin sangat nak urut kaki... Thai massage 2 jam - best kan..?? Agenda tahun baru kita... Haha.

PuteriSatu said...

wah shoknye...urut-urut kaki...mana gambar umah..nak nengok...uwaaa..dari dulu mintak nak tengok tak dapat...wekekek...

Alinlai said...

cath,
iye best ooo urut-urut kaki, bleh tertido-tido ke ke ke... nanti balik M'sia jgn lupa pi urut, skrg ni dah murah sebab dah ramai yang buka kedai urut...Thai ada, Japanese ada... macam-macam ada :)

puteri 1,
ke ke ke tuan puteri jgn la murka... gambar rumah nanti ye... skrg ni tak dak selera nak pegang kamera [tu dia ke ke ke....] sabaq sabaq...

HAPPYIRFA said...

SALAM ALIN..
urut kaki best tu..takdak idea?mmglah..kdg2 tak tau nak tulis apa.lebih suka baca blog org

Alinlai said...

Irfa,

iye... idea tadak ni tapi nak baca cerita orang je... blog hopping je la skrg ni :)

arianna adrizal said...

kak lyn, memula org nk ucap tahniah! jg diri leklok tau :)
pastu nk tanye, betul ke mahal mkn kat KK?? takde laa.. sbb wan kena ke MIri tapi dia mintak tukar ke KK sbb katanya kos sara hidup Miri tinggi. org pun tatau psl ni. ntah betul ke idak.

Yatie said...

tak sempat nak berblog sgt ari tuh .. la nieh barulah dpt nak cover semua .. congrats ye bakal dpt ahli keluarga baru .. just take care ok:))

Alinlai said...

anne,

mahal la skit berbanding KL, tapi rasanya baiklah duduk KK dari duduk Miri, happening sikit :) Miri mahal sebab ramai 'orang minyak' macam kat Kerteh la... ohhh tq tq... insyaAllah skrg ni dah memulakan sesi membina tulang2 dan otot2 ke ke ke... sesi lepak kat sinki dah kurang Alhamdulillah :)

Yatie,

Tq org Dubai...seronoknya dia jenjalan sakan... :) InsyaAllah akan dijaga bebaik

AppleB said...

sini pon panas giler. tak sanggup nk keluar lunch. terik ok. tak sabar rasanya nk bersejuk2 dikawasan pergunungan muahahahhahaha. nk join ke??

Alinlai said...

Apple,
nanti dulu... ke ke ke... bagi sihat sejahtera dulu... sat lagi dok ikut jalan bengkang bengkok tu sampai atas gunung tu dok lepak plak tepi longkang sesia je ke ke ke.... sabaq sabaq...