Monday, April 14, 2008

Habisssssssssss....

Salam,

Habis la sudah kuliah semester 2, 2007/08. Lega sebab dapat habiskan silibus dengan jayanya. Apa-apa pun esok aku buat juga kelas untuk sesapa yang berminat, nak bagitau format dan juga bab yang masuk dalam exam. Oklah tu aku baik juga bagi hints kat depa... kalu tak bleh score juga memang merepek la bebudak ni.

Sabtu lebih banyak lepak kat rumah... petang keluar jalan sat, malam pi makan laksam dan laksa kelantan kat rumah kawan. Kenyang.... sangat-sangat. Bertambah-tambah kami makan. Balik tengok AF yang makin sejuk... [bukan suam lagi dah sejuk pun...] ntah apa-apa la. Kalau aku jadi cikgu depa memang kena sekeh la kepala... kesian sungguh, macam tak belajar. Aku dengan abang bulat yang hangin... mana yang tak best tu kami tukar channel. Sabaq je la.

Ahad, abang bulat pi kelas aku pi makan-makan dan lepak rumah kawan sembang-sembang sampai dia habis kelas pukul 2pm. Lepas tu singgah beli barang nak masak kekonon.... time rajin ni gas plak habis... teruslah abang bulat buat stail duduk kat hostel masak dalam rice cooker... layannnnnnnnnn!!! Janji masak.

Hari ni keja macam tak keja... habis masa kat klinik. Tak pa... yang penting semua OK Alhamdulillah :)

Ok... nanti sambung lagi nak cau cin cau.... daaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

~dariBMkeKK~

7 comments:

-akuni- said...

Alin tak sihat ke, kata habis masa kat klinik...
Selamat bercuti yek...

The Nordic Convert said...

I think, sape sape yang pernah dok hostel, mesti pernah masak guna rice cooker! hahaha

Alinlai said...

akuni,
sihat Alhamdulillah cuma kat klinik tu ramai manusia tu yang jadi lama tu :) tak cuti pun... keja juga ni.

nordic,
ehhhh tak pernah la plak masak guna rice cooker w'pun pernah duduk hostel ke ke ke....

NONIE AZIZ said...

huhuhuhu..mmg rajin la tu kalau aku idak le aku sanggup nak menunggu masak pakai rice cooker!!!

Alinlai said...

MR,
dah half way... teruskan la juga, kena la jaga sebab sat lagi button tu tukar ke keep warm la apa la... payah gak rupanya ke ke ke

ibuVouge said...

Salam
lin TAHNIAH... jaga kesihatan..

Alinlai said...

IV,
TQ insyaAllah :)