Friday, April 04, 2008

Nak cerita sikit....

Salam,

Ehhh makin berkurang N3... nampak sangat malas tahap gaban.

Nak cerita sikit...

Ceritanya macam ni:

Atas nasihat diri sendiri, mak, kakak-kakak, doktor dan kenkawan lain sekarang aku kena la jaga makan, minum, jaga tingkahlaku dll... sekarang ni aku kena pastikan perut sentiasa terisi dengan makanan sama ada ringan atau berat [melainkan masa tido...] kalau tidak masalah oooo... sekarang ni aku kena cukup rehat dll.

Sebabnya.....


Alhamdulillah aku dan abang bulat bakal mendapat ahli keluarga baru :)


Dapat tau sehari sebelum nak balik kampung... buat test sendiri je, lepas tu pi klinik re-confirmed... +ve.

Tugasan aku...[ehhh macam budak AF plak...] jaga diri bebaik... dan iye masa untuk memanjakan diri... ke ke ke... layannnnnnnnnnn!!!

Doakan selamat semuanya OK makasihhhhhhhhhhhhhhh atas sokongan dan doa kenkawan kat sini juga :)

~dariBMkeKK~

10 comments:

Anonymous said...

congrats...am happy 4 u

kak tenah

Alinlai said...

kak tenah,

TQ :) doakan selamat semuanya ye

KV said...

alhamdulillah syukur. Tahniah alin. Dah lama menunggu berita ni tau! Wah, bergenang ayaq mata tumpang hepi. Ha, masa ni tak yah pikir diet. Jaga kesihatan dirimu dan baby jer.Moga selamat semuanya. AMINNNN.

Cat Cat said...

Wah Lin, congratulations to you and Abang Montel... I'm so happy for you... Jaga diri bebaik ya... Muaaahhh!!!

Alinlai said...

KV,
terima kasih... ehhh jgn sedih-sedih ke ke ke... iye skrg ni memang tadak nak fikir diet bagai makan je apa yang boleh, KV pun tau kan camno, ada benda yang kita teringin tapi tak bleh terima so apa yang bleh diterima tu makan betul2 :)

Cath,
Terima kasih Cath :) iye mudah-mudahan tak lupa diri nak jaga diri... kadang2 tu terlupa gak kena extra berhati-hati... sabaq je la ;)

PuteriSatu said...

alhamdulillah...berita gembira rupanya...jaga diri tau...apapun tahniah...aku sentiasa doakan untuk ko tau...sebab dah lama tunggu berita cam ni...

Aku Bukan Bidadari said...

Take care ya..
tahniah!

Alinlai said...

Tiara,
makasih :) u too

Norasiah said...

tahniah!!! suka nya dengar cerita nih. take care yer...

p/s errr apa rahsia nya?

Alinlai said...

Asia,
TQ.... tiada rahsia pun, dah rezeki rasanya :)