Wednesday, April 16, 2008

Bila angin ke udara....

Salam,

Banyak sungguh angin dalam badan ni... aku memang perasan sblm ni pun aku kerap sendawa. Bila dah keadaan camni, rupanya angin tu telah menyebabkan segala benda yang aku makan sama ada semua atau separuh akan dikeluarkan balik... sabaq sabaq. Tapi mujurlah aku masih boleh makan ke ke ke.... kalau nak keluar balik pun apa bleh buat... layannnnnnnnnn!!!

Malam ni nak makan mende pun tatau dah... harap-harap dapat makan dengan jayanya. Aminnn!!!

Weekend ni nak buat laksa la... cam lapaq laksa plak. Yang beli sedap tapi masih kureng sedap. Nak pi cari buah buat rojak... kuah rojak ada. Best best... tu dia, baru hari Rabu dan plan nak makan apa untuk weekend... ntah apa-apa la aku ni.

Oklah... tadak la cerita sensasi sangat pun, stop sini dulu. Kesian sapa yang baca cerita ntah apa-apa ni.... ampunnnnnnnnnnn!!!

-dariBMkeKK~

12 comments:

-akuni- said...

Ni mesti pasal dok keja wek-wek, nak tulih entry pun dah jadi tak keruan... sabag la no...

atenah said...

eat small portions but eat often, insyaallah will help. whatever it is enjoy the good sleep, nnt bby mai, ambik syif la jawabnya

Alinlai said...

akuni,
ke ke ke... bijak2 sebab tu la entry jadi kelam kabut, sabaq sabaq.... :)

kak tenah,
iye... kena makan sikit2 janji perut tak sempat masuk angin :) Alhamdulillah kalau tido memang tido nyenyak... setakat ni blom lagi terjaga sebab lapar, kalu tidak haru gak tu

AppleB said...

hamboi kauuu..dan plan nk makan apa utk wiken. jeles aku tau hahahahaha.

harus tau aku jumpa ko nanti kaamatan, nk ajak makan2. tp jgn ajak lepak tepi sink udah ler lalalalalalalalla.

Alinlai said...

apple,
ke ke ke... harap2 masa tu dah habislah tempoh melepak tepi sink kwang kwang kwang.... kalu tidak chek ajak hang melepak sama la... bleh kot :)

simah said...

walaupun hang tak akan dapatenjoy diri sendiri masa uweeeeeeeekkkkkkk... tapi cuba enjoy sebab dah bertahun tahun hang nak uweeeeeeeekkkk... (bersebab)... cuma la ni baru dapat...

good luck dalam cuba makan! kalau la hang tak uweeeeeeeeeeeeeekkkkkk! hehehe

take care!

simah said...

eh pelam tak teringin nak bantai ka? aku masa mengandung dulu punya la teringin nak makan pelam hijau cicah dengan kuah rojak ... sampai la ni kempunan! hahah

Alinlai said...

simah,
aku enjoy je, sebab lepas tu rasa lega dan aku akan makan balik... tak teringinlah pelam... dah try makan tapi buang balik. Sama juga dengan asam2 lain... bagus gak sebab bukan ada zat apa pun makan asam2 tu :)

NONIE AZIZ said...

huhuhuhu...ibu ngandung mmg lagu ni kelaku dia...muahahahha

HAPPYIRFA said...

salam alinlai..
uwekkk uwekk ?ehem ehem

HAPPYIRFA said...

salam alinlai..
sori td terus bg komen pdhal belum baca citer yg lepas2..TAHNIAH

Alinlai said...

MR,
itulah pasal... layan je la kan? ke ke ke

Irfa,
tak pe... TQ :)