Tuesday, April 08, 2008

Ho ho ho....

Salam,

Sukanya dalam hati... kelas dah habis... assignments dah habis tanda, lepas tu dah siap segala carry marks yezzarrrrrrrrrr!!!

Hari ni makan bihun goreng + telur goreng + sambal nasi lemak... air teh ais, makan punya makan punya makan... tetaplah ada angin juga. In between kelas pi lepak depan sinki kwang kwang kwang... tak muntah pun cuma keluarkan angin je...tak pe la bukan teruk sangat pun layannnnnnnnn!!!

Lunch makan laksa, sedap juga. Lepas tu pi cari air kotak, lepas tu beli buah... makan je keja aku ni. Ngantuk juga ni silap-silap lepas solat tido jap... aktiviti biasa le :)

Silibus dah habis... minggu depan buat 1 kelas lagi... tapi kelas soal jawab dan juga kelas bentuk soalan xm ... aku start kelas pukul 10am ha ha ha.... pemalas sungguh. Tak kisahlah... asalkan buat. Buat sejam pun OK la... sure ramai tu sebab kekonon dapat hints soalan... bagi tau je topik yang masuk... sila baca. Soalan bukannya direct to the point... dah tahun 3 nak grad pun kenalah bagi soalan yang mencabar minda sikit... kekononlah kwang kwang kwang.

Hari ni abang bulat posa, balik awallah sikit... dia nak berbuka dan lepas tu nak pi dinner plak... biasalah masa-masa ni semua nak buat dinner... pi je raikan students... sambil layan mata dan telinga tengok persembahan yang ntah apa apa tu.

Oklah... itu je N3 yang mampu, pening plak dok ngadap komputer ni. Tido lagi bagus :) cau cin cau.

~dariBMkeKK~

20 comments:

JahRera said...

salam alinlai,

Tahniah, girl.

biar baby gemuk, jgn pulak emak yang gemuk.

Orang Jepun badan macam lidi tapi baby keluar macam anak orang sumo.
Cara itu yang paling bagus.

Marlinda said...

Kak lyn,
Balik lagi ka?OOOO... takpa, ada rezeki insya Allah jumpak lagi noo...

And congratulations! Happy for you and abang bulat tau.

Alinlai said...

kak lela,
ke ke ke makasih... ada tendency gumuk... abang bulat tu gumuk kwang kwang kwang... opssss...insyaAllah setakat ni maintain lagi... tak pe tunggu lagi dua tiga bulan, tgk diri sendiri ni jadi camno plak :)

mar,
iye balik saja-saja... dpt tiket murah ke ke ke...insyaAllah bulan 7 ni balik lagi kot, makasih makasih... :)

Anonymous said...

congrats cik lin! wa tumpang gumbira. bole jadi godmother ker?

Alinlai said...

cik sue,
boleh :) godmother bleh pet sister pun bleh :) kwang kwang kwang... makasih doakan yang baik2 je OK...aminnnnnnn!!!

AppleB said...

Alhamdulillah. Tahniahh buat ko dan abg bulat.

moga makin bahagia lah hendaknya lepas ni. idak ler sunyi umah tu nanti kan.

p/s : best ke lepak2 kat sinki tu?? apakah perasaan anda?? muahahahahahah

zareda said...

alinlai

Tahniah sebab bakal dapat orang baru.. jaga makan dan jaga diri..

ahsks.. kak zar nak berkelana ke KK pada 23hb ni..

Alinlai said...

apple,
best gak lepak dpn sinki... berkilatlah sinki sebab tlg2 cuci gak buat amal jariah ke ke ke... makasih ye... insyaAllah selamat semuanya aminnnnn!!!

zar,
:) makan dijaga, minum dijaga... yang paling best bleh berehat ke ke ke... layannnnnnnnn!!! Wah nak mai KK plak... jalan sakan noooo keje ke leisure? kalau keja tak nak la ngacau... kalau leisure bleh je tu

PuteriSatu said...

tahniah ye...tahniah...kita plak yang seronok....gambar umah maner nak tengok....nak tengok...hihihi..

Alinlai said...

tuan_puteri,
makasih...makasih... :) ehhh gambar rumah yang dulu tu dah tunjukkan? ke ke ke yang dah diisi blom ada peluang nak ambik gambar... malas tahap gaban ni... nanti2 ye sabar sabar

simah said...

aku tak dapat bayangkan hang gemuk sebab pada aku la kan... kalau angin bertiup dengan hang hang sekali akan terbang! hahahaha so kalau hang berat sikit dengan makan tu... maybe takkan ter terbang la hang kot?

take care of urself... eh laki hang melompat tak bila test positif??

Alinlai said...

simah,

he he he... hang ni, tinggi sungguh imaginasi... dia tak lompat la... takut bergegar rumah kwang kwang kwang... cool je, lompat2 tu stail budak2 :)

AppleB said...

kalo ko teringin nk makan apa2 dari sini ckp la kat aku. nanti aku kirim ke, tak pun aku kasik by hand ke.

kaamatan aku pi KK, jom pi makan2 pastu lepak2 kat sinki sambil makan jeruk mangga ka, kedondong ka..uihh..meleleh air liur aku neh.

bagilah aku no SOS gak kalo2 aku tersesat tak nmpk jalan pulang ahahhaahhaah

Alinlai said...

apple,
ohhh kaamatan kat sini? lama ka? boleh tu... nanti aku sms hang insyaAllah no hang dah siap dlm simpanan tepon cikai chek :) tq tq... kot2 teringin2 bleh la order best tu makasih makasih....

NONIE AZIZ said...

Alhamdulillah Alin...tahniah utk hang ngan abg bulat...Take care sis!!!

Alinlai said...

MR,
:) makasih... insyaAllah selamat semuanya ... aminnnnnnnnn!!!

PuteriSatu said...

cepat aar...aku nak tengok gambar umah yang telah beres diisi...

p.s ~ update plz....

Alinlai said...

tuan puteri,
ke ke ke... nanti ye kondisi tidak mengizinkan... tadak idea sebenarnya...

KV said...

masa jadik student rasanya plg best dah buat persembahan. Rupa2 nya lecturer boring. Wakakak
sedih uols. Hiks

Alinlai said...

KV,

ke ke ke... biasalah tu. Tak pe janji kita gumbira...