Thursday, April 17, 2008

Cerita ceriti hari ini...

Salam,

Kenkawan baca tak dalam newspaper (online je...) tak ingat Kosmo atau Metro pasal Dr Fa*z yang keliru dengan pendapat Dr SMS pasal tak de pekdahnya hantar angkasawan lagi... hmmm aku cuma baca komen Dr Fa*z je yang pelik kenapa la Dr SMS cakap camtu, macam tak nak bagi dia pi angkasapuri oppp angkasaraya je... nak makan sorang ke ;)

Lepas tu pasal pelakon apa ke nama... Beeg* yang berlakon sitkom Puter* tu... dah failkan permohonan Nusyuz hmmm baru kawin 4 bulan camtu. Dunia dunia... macam-macam hal.

Bosanlah pulak... tapi apa bleh buat kena la juga tunggu sampai lepas maghrib, abang bulat tu buat kelas lagi. Minggu depan dah exam pun dok buat kelas lagi. Cukup-cukuplah... rajin la pulak.

Ehhh ampun ampun... rupanya suamiku tadak kelas lagi ke ke ke... ok nak cau cin cau daaaaaaaaaaaaaa

~dariBMkeKK~

14 comments:

NONIE AZIZ said...

HUHUHU...sesuka hati nak ngomplen suami pastu baru sedaq....beeeesaaa

PuteriSatu said...

weh..momy to be...camana? ada ngidam pa per tak..? jaga diri n kandungan k...tiap kali appoitment..pi tau~ n...minum susu jangan ponteng k...

Alinlai said...

MR,
itulah pasal... dalam dok komplen tu tetiba dia telefon ajak balik ke ke ke... sesuka hati je, layannnnnnnnnn!!!

tuan_puteri,
I, I ma'am ke ke ke... Alhamdulillah jaga sebaik mungkin... susu minum tapi kalau lepas tu terkeluar balik kira dah minumlahkan? ke ke ke...

KV said...

farah asyikin pun mcm bergolak jgk kan. Napa la, baru jer kawin dorang. Moga2 kita semua tak jadi mcm tu lah, kan.

Alinlai said...

KV,
iye... insyaAllah kita doakan kita semua baik2 je :)

Zareda said...

ada dengar jugak pasal dr sms dengan dr faiz tu.. kalut betoi depa tu..

simah said...

ni dah tak dak keja la tu dok belek bab gossip gossip...

dah laki hang tak dap kelas...pi la pedom cik bulat tuuu :0)

Fragmentadora de Papel said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Fragmentadora de Papel, I hope you enjoy. The address is http://fragmentadora-de-papel.blogspot.com. A hug.

HAPPYIRFA said...

salam..
mgkin niat dr sms tu lain tp disalah tafsir oleh dr faiz.he he

Alinlai said...

zar,
itulah pasal... tapi memang k'jaan dah tadak duit kot nak hantar angkasawan tu... pi melawat angkasapuri je kan? ke ke ke

simah,
biasalah ke ke ke hujung2 semester ni sementara nak dpt exam scripts nak tanda... belek2 gosip la :)

irfa,
ntahlah... mungkin juga :)

NONIE AZIZ said...

woiiitttt...orang mengandung tak leh malas-malas sehhhhhh...updet cepattttt...muahahahaha

Alinlai said...

MR,
ke ke ke... tak malas... cuma dok tajamkan skill menaip je ni tunggguuuuuuuuu!!! [kekononlah...]

Kaklong Syikin said...

salam,

lama gak alin x update. cuti ke?

Alinlai said...

syikin,

ada ni :) tak cuti sibuk jaga exam dan tadak idea ke ke ke