Thursday, January 03, 2008

Selamat Tahun Baru :)

Salam,

Wah dah masuk tahun baru.... apa yang baru ye?

Azam? [tak pe la... tak berazam pun masa berjalan macam tu juga]

Baju? [ye ... aku ada banyak baju baru... baru keja, baju tido dll....]

Penampilan? [tak pe la...yang sama pun dah OK, touch up skit-skit bertambah OK la ke ke ke....]

Cuti? [aku yang sakan bercuti di hujung tahun dah plan nak bercuti lagi sempena tahun baru, dan untuk makluman... bulan 3 ni balik BM, tiket dah beli pun kwang kwang kwang....]

Kerja? [tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi.... perghhhh macam artis plak... acah je, tadak mende la... keja macam biasa je la... cuma kena siapkan yang satu tu... arghhhh proposal yang tak nampak bayang lagi tu...]

Itu je la... yang lelain tu biarlah rahsia... tak boleh le nak bagitau semua, simpan juga untuk diri sendiri :)

Oklah kenkawan... ini sebagai permulaan untuk tahun 2 kosong kosong 8, insyaAllah banyak lagi catatan lain akan menyusul... ciao :)

~dariBMkeKK~

14 comments:

Norasiah said...

Hah! Balik pon. Ingat dah tertinggal flight dah. Hihihi Welcome back!

Alinlai said...

asia,
ke ke ke... macam nak buat2 tertinggal flight gak hari tu... malasnya nak keja :)

kasutVincci said...

mesti dari sekarang hang tak lena tido dok ingat nak balik BM bulan tiga ni. Hik hik

Alinlai said...

KV,
ke ke ke...skrg ni tak lena sebab dok fikir blom dpt tiket nak turun KL bulan 2 ...hmmmmmmm mahal2 la pulak

Mummy Rizq said...

lyn! achik rasa hang balik ke BM lebih kerap dari achik balik kampung tau.. ni jeles nie!

apa apa pun semoga yang baru baru akan terlaksana..

Anonymous said...

selamat tahun baru cik lin! moga semua urusan bisa ditangani sih!! senang2 datangla sini ehehe...nti wa bwk pg makan fish and chipsmore kat ikea yg baru bukak. grand. rasenye d largest kat pulau ni ^o^ yg kl pun, x pernah tgk ehehe

Alinlai said...

Achik,
ke ke ke...ayat yang sama juga kenkawan kat KL dok cakap... memanjang je dengar balik kg :) apa bleh buat... duduk jauh2 ni pantang ada cuti cepat je nak balik kampung. InsyaAllah yang baik2 juga untuk Achik dan keluarga... jumpa bila2 ok... lama sungguh tak jumpa...isk isk isk

Cik Sue,
InsyaAllah...urusan yang membolehkan kita jumpa di 'sana' pulak... kwang kwang kwang... kat KK pun dah nak buka ikea... slbh kampus kita ni je habislah duit dan masa kita nanti ha ha ha.... layannnnnnnnn!!!

nawalraudhah said...

selamat tahun baru:)..wah byk baju ek...sure bersemangat nak gi keje ek...

Alinlai said...

nawal,
:) suka....sangat2...

simah said...

wei..apa ni asyik dok balik cuti ja... mana aci...!! ...conference kt kl bulan 7 tu hangpa jon tak??

semoga tahun 2008 membawa lagi senyum kat hang...... aku sentiasa mendoakan utk hang n laki hang dalam satu bab ni..

muahhhhh

Alinlai said...

simah,
insyaAllah...makbul doa hang tu :) weh, mai la KK balik nanti ... jenjalan sini juga.

arianna adrizal said...

selamat tahun baru kak lyn... :D

Alinlai said...

Anne,
selamat tahun baru :) insyaAllah sama2 la kita selamat dlm segala bidang aminnnnnnnn!!

simah said...

mana ada chance la.. aku balik pun nanti under tight budget gilaa... hang budget banyak..mai la semenanjung wei!