Thursday, January 17, 2008

Hari ke 17, 2008

Salam,



Dah 17 hari, tapi macam dah lama sangat ... kelas pun dah 2 kali, oklah tu. Bulan ni memang sikit kopak... tapi boleh lagi nak lunch tak le sampai kena skip lunch, dinner dll. Makan tetap makan... kalau bab habiskan duit pasal makan aku tak kisah sangat sebab untuk diri sendiri juga :)



Boring juga dengan kerja skrg ni... macam statik je, walaupun orang nampak aku macam OK tapi sebenarnya tahap kebosanan tu tadak skala dah. [huh...melampau sungguh]



Tak kisahlah... hidup musti hepi



Kelmarin ada pembentangan proposal PhD... calon yang membentang dulu keja sini juga, dan masa tu aku jadi tutor dia... yang lawak tu, untuk proposal dia... aku salah sorang j/k teknikal yang akan memberi komen ke ke ke... dunia dunia dunia... sure dia rasa lain-lain sebab dulu aku pembantu dia, skrg aku plak yang kena nilai, komen dll... layannnnnnnnnnnn!!!



Esok kami ada majlis amanat NC, wajib hadir... dengar la amanat dan yang paling ditunggu ialah, jamuan selepas amanat ke ke ke...itu lagi best sebab biasanya makanan sedap2 dan esok Jumaat... orang lelaki akan makan cepat2... nak kejar Jumaat... sini masuk waktu awal :)



Isk...sempat lagi cerita pasal makan-makan... sabaq saja le. Aku kurang OK ni, nak selsema... bersin dah berpuluh kali... kuat pulak tu.


************************************************


Pening kepala baru balik dengar pembentangan... ilmiah sangat sampai tak faham ha ha ha... tapi ok gak sekali sekala kena juga dengar sesuatu yang lain... dok dengar benda sama je boring gak :)
OK ... cukup-cukuplah menaip... esok sambung cerita lagi ta ta...


~dariBMkeKK~

5 comments:

Anonymous said...

iskh x sempat nk bergosip! amanah sungguh cik lin nk gi dgr amanat tu! ahaha ya..yg penting aturcara menu makan, bkn aturcara ucapan ehehe nti jgn lupa up-date apa yg menarik dan apa yg hampeh... ngeh ngeh ngeh

alinlai said...

cik sue,
itulah pasal... berkobar2 amanah disampaikan... lepas tu siap ada anugerah perkhidmatan 10 tahun ++ ramai plak tu :) makan tak best... ada ke jamu bihun dengan mee lepas tu nasi lemak sambal sikit isk isk isk... yang lagi haru popia inti bihun bleh? arghhhhhhhhh sapa la yang tempah makanan... tasteless!!! tapi makan la juga... jgn membazir :)

JahRera said...

salam alin,
tutor baik, pembantu baik yang penting layaaaaannnn....hehehehe.

kasutVincci said...

sama ah mcm kv, walo kopak cemana sekali pun, makan tetap tak tinggal. Lapar woo!

alinlai said...

kak lela,
:) puji diri sendiri sekali sekala tak pe kan? layannnnnnnnnn!!!

KV,
yezzarrrrrrrr, makan tetap ada bahagiannya... yang lelain tu tunggu sampai dapat gaji :)