Tuesday, January 29, 2008

ZzzZZzzzzzz...

Salam,

Ngantuk sungguh petang ni... kelas habis t'hari, lepas tu pi makan2 dengan M, makan punya makan...punya makan... sampai kenyang Alhamdulillah :)

Balik makan...lepas kejap...ehhhh dah berbalam-balam pandanganku....

ZZZZzzzzzzzzzzzzZZZZZ....

Ke ke ke.... apa la aku ni senang sungguh melelapkan mata...

Turun pejabat am, print CV... ehhh ada limau... ambik 2 biji pi makan kat bilik sebelah sambil sembang-sembang petang... kalau ada kopi atau milo lagi best :)

OK itu je....cau cin cau

~dariBMkeKK~

5 comments:

~ahni~ said...

Ni mesti boring tak tau nak update apa...

simah said...

makan tak habih habih..tapi badan keding gila..ceh... jeles aku!

Ailin in Aalborg said...

senangnya hidup.

tumpang lalu: ahni---lama tak jumpa. jemput ke rumah, minum kopi.

Apple Pie said...

keji sgt tau..siap boleh lelap2 time keje. napa aku takleh buat gitu aaa???

Alinlai said...

ahni,
iye betul tu... tapi nak update hasilnya...camni le :)

simah,
makan limau je bukan makan mende pun... ke ke ke

ailin,
senang ka? tak la sangat ke ke ke biasa-biasa je :)

apple,
ada masa boleh lelap...ada masa tu bilik pun tak masuk sebab keja keja dan keja... :)