Monday, December 17, 2007

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Salam,
SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA @ KORBAN @ HAJI
Biar di mana anda berada dan menyambutnya ...
Maaf Zahir dan Batin
:)
Cau cin cau


p/s: Mungkin ini merupakan entry terakhir untuk tahun 2007, insyaAllah kita jumpa lagi 2008 nanti :)


~dariBMkeKK~

12 comments:

nawalraudhah said...

selamat hari raya aidiladha...selamat cuti2 balik kampung...and selamat tahun baru....

Mummy Rizq said...

Selamat Untuk hang Jugaa.....

Kaklong Syikin said...

salam,

entri terakhir? selamat hari raya aidiladha ya bersama keluarga dan sanak saudara

Cat Cat said...

Alin,
Selamat Menyambut Hari Raya Haji and Happy New Year to you...
Best of luck.

Aku Bukan Bidadari said...

alin- selamat ari raya aidiladha n happy new year...

adam said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

kasutVincci said...

lama nya hang cotiiiii

simah said...

selamat tahun baru utk hang jugak...weiii... cuti sampai tahun baru ka? tak aciiiiiiiiii

~ahni~ said...

Nape pulak entry terakhir ni Alin? Tahun baru tu ada banyak hari lagi tau....

happyirfa said...

SALAM AIDIL ADHA DAN SELAMAT TAHUN BARU 2008..

Alinlai said...

nawal,
Selamat Tahun Baru :) best cuti.... hmmmm bila la nak cuti lama2 lagi camtu ke ke ke

Achik,
Selamattttttttttttttttt :)

Syikin,
Selamat Beraya juga to you and your family :)

Cath,
Hepi New Year Cath... :)

Tiara,
Hepi New Year...& tahniah untuk 'itu'

Alinlai said...

KV,
:) habiskan cuti yang ada....ni dok plan nak cuti lagi ni ke ke ke

Simah,
Hepi New Year... hmmm rojak buah kat Kepala Batas sedap woiiii...balik nanti pi la pekena tau


Ahni,
:) kes malas nak buat entry sebab tu wish siap2

Irfa,
Hepi New Year :) kalau ada kat LCCT atau KLIA teringat kat awak ke ke ke