Tuesday, July 03, 2007

Dari KK ke Cesm*

Salam,

Ini sebahagian gambar2 masa kat Cesm*, Izm*r...

Gambar 1: Inilah rupa breakfast kami selama 3 hari ke ke ke... tapi makan je la alas perut :)



Gambar 2: Hah...inilah banner conf. yang aku pi...


Gambar 3: Abang bulat dok kagum tengok patung (or singa kat sebelah tu?)




Gambar 4: Pemandangan Cesm* dari atas istana merangkap muzium....cantik sangat...


Gambar 5: Sedap ikan ni... makanan atas bot masa 'island hopping'




Gambar 6: Kami main order je makanan ni... mujurlah sedap... tapi memang orang turk* ni suka makan daun-daun....(salad la...) yang pasti tomato sangat sedap... Perasan tak ada ikan sardin tu... rasa dia masin2... macam ikan pekasam... tapi makan mentah sedap juga tu... makan dengan salad terung yang pedas2 manja....(tak pedas pun tapi cara tokey tu cakap macam pedas sangat...)



Okey....nanti sambung lagi nak balik dah babai...
~dariBMkeKK~

10 comments:

Apple Pie said...

wah wahh..dah lama aku tak masuk sini. rupanya tokei kedai dah sampai turki. tp hang ni pi conf ka atau pi jalan2 honeymoon. gayanya mcm honeymoon jer ahhahahahaha

alinlai said...

apple,
2 + 1, conf 2 hari je... yang 6-7 hari lagi tu jalan sakan la :) biasalah tu kalau pi conf at least 2 hari dah cukup... sapa suruh penganjur tu buat sampai 3 hari ke ke ke...

Mummy Rizq said...

aluuu.. gambaq tu ajer ker> citer tarak? gambar bersama cik puan simah??

alinlai said...

Achik,

gambar dengan cik puan simah ada kat blog dia...tak payah la letak sini lagi ke ke ke... kena cari spek plak... spek tu kat IST je ada jual ha ha ha...

Yatie said...

napa blog org yg aku masuk ari nieh sumenya post gambar makanan aje nieh .. adehh .. rasa lapar la plak .. takpe, takpe ... aku pun nak post entry gmbr makanan gak laaa ... nak balas dendam:p

alinlai said...

yatie,
ha ha ha...hari makan sedunia gamaknya. ehhh ada makanan apa tu? bleh la kongsi... tak makan dapat terliur pun kira orait la

kasutVincci said...

kalo dah berjalan jalan tu mesti byk acara makan2. Kekekeke

alinlai said...

KV,
sedangkan tak berjalan2 pun ada acara makan2... inikan lagi masa berjalan2 ha ha ha... itulah cara orang melayu jalan2... makan memanjang kwang kwang kwang

simah said...

woit..spek tu mahai apa hahahaha...

makan tumbuhan sedap aper? hehehe

alinlai said...

simah,
ha ha ha...iye le tumbuhan yang tak tau nama tu? sekali sekala sedaplah... lama-lama iskkkk tak sanggup la