Friday, July 13, 2007

Semester 1, 2 Kosong Kosong 7/ 8

Salam,

Ehhh dah start semester baru? Iye....semester ni seperti biasa aku kena ngajar kelas yang besarrrrr lagi...malas la nak bising2... ngadu kat sini je la. Tapi tak pe ambik yang positif...sebab aku tak payah sibuk-sibuk buat nota dll... update nota kuliah lepas je :) kan relax tu...

Boring juga kenkadang ajar students ramai2... sebab susah nak berinteraksi... kalau nak minta pendapat ke apa ke...cakap punyalah slow, nak sekeh-sekeh je kepala depa ni. Boleh tak cakap kuat macammmmmmmmmmmm aku ke ke ke...

Hari ni ada kawan mai dari KL...insyaAllah petang nak pi jumpa dia. Kalau dia free malam ni bawa kuar makan2... best gak. Harap-harap anak kakak aku dpt la rayuan masuk sini... kalau abang bulat pi KL boleh import dia lepak umah. Yang lagi best dia rajin kemas rumah dan pandai masak... ha ha ha....tanduk sudah keluar...

Pejam celik pejam celik dah pertengahan bulan Julai... tak lama lagi bulan Ogos... alih-alih dah habis 2007...eiii cepatnya masa begerak. Ehhh macam ada je hutang tagged dengan Syikin @ Kak Long kan? Sorry la Syikin, tak sempat nak buat... kalau tak sempat juga minta halal ye :)

Macam kering ide nak memblog... baca blog pun macam dah tak berapa ada masa... kadang tu masuk je jengok kejap... speed reading la kekonon, tapi kalau ditanya apa yang dibaca hampeh tak bleh jawab. Tapi tak pe...bukan la masuk exam pun, hmmm macam mana le kalau kena ambik apa-apa exam... tal laratkan nak study, nak faham dan nak hafal sesetengah benda tu ke ke ke... otak dah karat kot. Mujurlah kalau diminta ngajar aku ok je... sebab boleh pulak tu faham walaupun baca sekejap je, agaknya psikologi kot... kalau nak exam secara auto kita akan jadi gabra... walaupun sebenarnya kita boleh je...macam Malaysia Boleh....... (apa kena mengena ni???)

Oklah...sblm merepek meraban sampai tahap Gaban...baiklah berhenti dulu... bye all :) Have a nice weekend....

~dariBMkeKK~

3 comments:

Apple Pie said...

aku pun tak paham apa yg ko merapu meraban nih ahhahahahahahah.

selamat berwiken yach

happyirfa said...

susah gak jd pensyarah ni yer..

alinlai said...

apple,
maksudnya.... tercapailah N3 merepek meraban sebab hang tak faham kwang kwang kwang....

Fira,
tak la susah sangat ke ke ke... saja je buat2 susah...sat lagi org ingat senang sangat keja ni :)