Friday, June 29, 2007

Hari Keluarga @ Selesa Hillhom*s

Salam,

Ok ini gambar-gambar sepanjang Family Gathering kami... ada gambar masa B-B-Q, masa telematches dan masa berseronok di Bkt Tinggi...secara keseluruhannya meriah dan menggembirakan... tak sangka berjalan lancar...insyaAllah akan diteruskan sama ada anual event atau pun tengoklah mana yang sempat. Apa-apa pun bukan aku la penganjur... bagi orang lain pulak... ke ke ke

Punyalah susahnya nak masukkan gambar... sabar sajalah...grrrr...

Ingatkan nak ikut susunan...memandangkan proses memasukkan gambar pun susah... malas nak edit lagi, so silalah tengok... dan hayatilah kwang kwang kwang....



Game: Kasut gergasi... ni kumpulan 'sihat' tengoklah orang depan dan belakang ihiks...


Game: Isi air dalam botol guna tempurung ada 3 lubang... tuan empunya blog la tu...

Ini rupa VVIP majlis... dok bersembang atau dok pening sebab anak menantu dan cucu cicit bising sangat masa malam B-B-Q




Game: Bawa belon...









Tadaaaaaaaaaaaa.... inilah gambar VVIP masa zaman dolu-dolu...
[kat banner tu ada kesilapan ejaan tempat... kakak aku le tu... pandai lebih, orang kata Selesa Hillhom*s dia pandai-pandai ubah grrrrrrrrrrr....]

Okeylah... itulah sahaja... kalau ada masa akan dimasukkan lagi gambar-gambar lain... cau cin cau :)
~dariBMkeKK~

12 comments:

ais_putih said...

sukaneka..lama dah tak main benda benda gitu tuh.last skalik mase merayakan hari kemerdekaan di sini morocco tahun 2004..

Kaklong said...

salam,

last main sukaneka dulu masa kat matriks, tahun 93..lamakan?

wah, bestnya family gathering ni, sampai sakit urat dek sukaneka haha..layannnn..bila lagi nak rapatkan silaturrahim keluargakan?

err..gambor2 kat turki nun tak dak ka?

kasutVincci said...

cepat sambung!

Mummy Rizq said...

sakan hang lyn!

alinlai said...

ais_putih,
ke ke ke ni sukaneka istimewa... dengan kakak2 abang2 adik2 anak buah lawak sungguh masa tu

kak long,
ha ha ha... memang sakit segala urat... gambar turki dah try upload tapi lambat sungguh... tak pe tungguuuuuuuu :)

alinlai said...

KV,
tungguuuuuu... esok lusa akan bersambung lagi :)

Achik,
ke ke ke.... sakan kan? Seronok juga dera kakak2 masa tu... lawak pulak bila teringat

Kaklong said...

salam,

aik..urat2 dek jalan2 kat Turki tak turun2 lagi ka? ni tak update bagai ni.

eh, awak dah kena tag tau..meh dtg blog saya :D

simah said...

laaaaaaaaaa besaqnya family day hangpa... siap dengan banner lagi...

woit... aku dah balik hehehe hitam legammmmmmmmm satu family... hatice dah kaler deep coklat dah hahahaha baddin tak cakap la... nasib baik tak mengelupas..

alinlai said...

simah,
ke ke ke sebab tu bleh buat telematch... macam family day company je hari tu. Wah wah wah... sakan sungguh berenang2 ke tepian... uiskkk jenuh sapu losyen tu :)

Mama Risyiariana said...

aku kalau sukaneka harus aku kalah..tak pernahnya menang..lari bawak bola ping pong pun gagal diselamatkan!!Laki aku cukup boring..benda senag tak reti nak buat...benda susah buleh plak aku buat!!muahahaha

alinlai said...

MR,
ke ke ke...biasalah tu dalam cekap2 kita sure ada benda yang kita akan kurang cekap tak pa cuba lagi ihikss...

alinlai said...

syikin,
nanti ye ke ke ke...nak update blog dulu tag tu bleh postpone kan kwang kwang kwang...