Thursday, July 26, 2007

Jaman dolu-dolu

Salam,

Inilah gambar masa aku tingkatan 3... aku yang sblh kiri ok... bergambar dengan kak CTK, teringat pulak kat dia, lost contact lepas habis sekolah... dia ni senior 2 tahun. Masa sekolah she's so cute... mesti makin dewasa makin cantik jelitakan? Harap-harap one fine day, dapat jumpa dia lagi :)




















Kalau YM dengan kenkawan pun...mesti dok bercerita perihal zaman-zaman sekolah... atau zaman-zaman masa beronggeng kat US dulu... ntah la... rindu sangat2 zaman-zaman kegemilangan tu... setaraf zaman kegemilangan Melak* gamaknya.

Tapi tak le nak bercerita pasal perkara/ benda pelik yang aku suka buat masa kecik2... macam Puan Apple @ LBN tu uiskkkk aku tak pelik so tadak le benda-benda pelik [sik cayak ka?]

Esok Jumaat... lusa Sabtu... yezzzarrrrrrrrrrr, now everyone can fly :)
Ok, cukuplah N3 seciput ni... renung-renungkan selamat beramal....


~dariBMkeKK~

16 comments:

happyirfa said...

ha..nak fly kemana lagi tu?

Aku Bukan Bidadari said...

wuihh comeynya alinnn..nk ngorat ara phweeewiitt

simah said...

jgn cakap fly balik kg udah.. aku jeles nanti..

selamat beramal ibadat :0)

alinlai said...

Irfa,
nak ke KL je kali ni :) opsss bukan KL lebih spesifik Nila* jalan2 cari kain yezzzarrrrrrr

Tiara,
phewittt phewitttt ke ke ke itu gambaq zaman batu tu.... jangan tertipu kwang kwang kwang

Simah,
oh tidak... trip balik kg tu bulan 11 nanti :) skrg ni trip jalan2 cari kain dulu jom aaaa....

The Singa said...

kasi gambar paspot la..baru besss..heheh..

Apple Pie said...

aiyoo..aku mana ada pelik. perkara tu semuanya normal la ahhahahahaha.

nak kirim kain leh dak??

alinlai said...

Mama_singa,
hmmm bleh gak tu nanti cari salinan I/C yang kaler biru yang lebar tu ha ha ha... gamabr darjah 6.

Apple,
hmmm bkn ka LBN pun tempat jual kain? Kain corak apa hang nak? petak-petak? kartun2? ke ke ke.... boleh je :)

Mummy Rizq said...

hang ni dr dolu sampai la nie.. tak berubah!

alinlai said...

Achik,
ya ka :) TQ la...take that as a compliment ke ke ke

JahRera said...

salam ailin,
nampak suci wajah adik berdua itu.

emma commey said...

xsuke igt jaman sekolah rendah dlu2...sbb jd mangsa buli...dr darjah 1 sampai darjah 6...tp sekolah menengah sonok...dr form 1 sampai form 5...jd dak glam... ekekeke...form 6 lagi sonok...lani...baja kolej ag sonok wakakakaka....

PuteriSatu said...

gambar ko sekarang..leh tengok tak..?

~ahni~ said...

Zaman kegemilangan melaka pun kalah agaknya... heheheh

alinlai said...

kak lela,
itu zaman muda belia tu... muka kontrol ke ke ke....suci dalam debu :)

emma commey,
isk...awat kena buli plak? sebab comei sangat kot?

tuan puteri,
gambar sekarang....hmmm sat nak cari ehhh tadak le kat sini (alasan...) ke ke ke... lebih kurang tu je kot dulu dan skrg tak byk beza sangat

ahni,
ha ha ha... melampaukan...kalah zaman melaka, sat lagi kena ban dari masuk melaka naya je :)

kasutVincci said...

alahai..tgk gambar tu, sopan jek. Hik hik hik..

alinlai said...

KV,
gambaq dolu-dolu...dengan tudung labuh ke ke ke... sopan santun amalan mulia :)