Friday, July 06, 2007

Maka berakhirlah hari-hari gumbira...

Salam,

Mulai minggu depan...ramailah kampus ni...budak baru + budak lama perghhhh fenin fenin... tapi tak pe aku tak kena ngajar budak baru... kalau tidak lagi haru. Ngajar budak minor (dari sekolah/fakulti lain) at least senang nak handle.

Dah habis la citer Turk*, tak best citer tanpa letak gambar... masalahnya payah bebenor nak upload gambar... eiii mencabar jiwa raga sungguh.

Hari ni lunch kat seafood rest. memang makan sakan... aku, M dan H, beria kami makan ikan masak stim ala nyonya, udang goreng dan sayur campur...ehhh ada sup ketam (tak la makan sangat pun, sup ada kureeenggg sikit) + nasi 3 + air = RM80++ murah la pulokkkkk... biasa kalau makan kat seafood rest. kat bandar RM100++ la... boleh pi lagi lain kali :)

Lif bangunan ni rosak... maka beriadah la kami naik turun tangga... tapi anggaplah senaman ringan, kalau tidak memang tak bersenam la... bagus juga tu kan? (positif la kekonon...)

Dah pukul 5pm... jap lagi nak balik tapi kenalah solat asar dulu, ngantuk ni... hari ni siap laporan lepas persidangan, siap buat salinan dokumen untuk keluarkan KW*P... bagus sungguh efisyen juga aku ni (ke ke ke puji le diri sendiri...).

Oklah..cukuplah update cenonet ni...tadak ide plak, chalo.

~dariBMkeKK~

8 comments:

Eida said...

ooo syoknya citer pasal makan² tu...terliur weh

selamat bersenam (panjat² tangga)

kasutVincci said...

best nyer mkn seafood. Tp kv kena byk kurang kan seafood dah skrg, alahan resdung. Kalo tak, mmg pulun habis. Hiks

Kaklong said...

salam,

alin dah buat phd ke?

alinlai said...

eida,
he he he...hari ni pun kena sambung bersenam lagi, ada la alasan untuk makan best-best lagi... untuk tenaga kekonon :)

KV,
tak pe... lepas pantang nanti sambung makan seafood hiks... skrg ni kena la jaga kesihatan kan kan kan :)

Syikin,
blom lagi... sooonnnnnnnn insyaAllah :)

Mummy Rizq said...

seafood..! sedap, tp kolesterol tu kena lah jaga wei...

alinlai said...

achik,
ke ke ke dah pi check normal kwang kwang kwang...mai la sini bleh makan puas2...

Kaklong said...

salam,

amin...cadang nak buat kat dlm or oversea? ngan abg bulat ke nak wat phd ni?

alinlai said...

syikin,
rasanya kat o'seas... kebetulan memang turn kami sama :) insyaAllah pi sama-sama ... OK la sikit kalau tidak haru juga...