Friday, November 10, 2006

Penghulu segala hari

Salam,

Wah...dah hari Jumaat kejap je. Esok dan lusa cuti...minggu depan lagi terasa sekejap sebab banyak majlis U...jamuan hari raya. anugerah Q dll. yang paling haru biru mesyuarat gred akhir, isk isk isk awal sungguh depa ni nak mesyuarat tak tau ka kami ni terkial-kial nak menanda takkan nak timbang 'kati' kot?

T'hari ni seperti biasalah...ngantuknya. Lepas zohor nanti boleh rehat-rehatkan badan dan minda (perghhh), pagi tadi dah habis kat bilik mesyuarat...tak pe la mesyuarat untuk menambahkan hasil pendapatan Alhamdulillah dapatlah beberapa ratus :) boleh proxy lagi... kat sapa lagi, dekat abang bulat la...bagi dia satu slot ha ha ha...cantekkkkkkkk la.

Sunyi sepi kat level ni...semua orang bertapa dalam opis masing-masing menanda jawapan (ke ke ke...) masa-masa kritikal ni kalau ada yang buat pembentangan ke, mesyuarat bodo-bodo ka memang nak kena sembur la...orang tengah habis tenaga nak menanda depa bleh pulak nak buat mesyuarat, memang cari pasal la tu.

Ada masa 2 minggu je untuk berehat kejap... lepas ni start semester 2 pulak...tak habis-habis...silibus tak update lagi ni arghhhhhhh tolong.

Siasatan kes pembunuhan model Mongol*a masih hangat diperkatakan, hari ni keluar berita itu bukan anak dengan penganalisis politik tapi dengan orang lain... makin hangat ni. Tunggu dan lihat saja perkembangan kes ni.

Berhenti dulu ... selamat berhujung minggu semua dan kalau ada jemputan makan-makan selamat makan-makan lagi, take care all :)

~dariBMkeKK~

8 comments:

simah said...

selamat marking paper lyn..hehehe i know how that feels.. tapi selalunya kalau budak pompuan tulisan depa selalunya kurang sikit cakar ayam (ni from my observation tengok halil marking papers all these years)... kat sana pun mcm tu ka depa?

kalau yg tulis cakar ayam tu jawapan ada *isi* tu tak pa la jugak..ni mai yg jenis tak dak apa..kosong...main pakai kelentong tong kosong.. lagi la tensen..

tapi hang kan educators yg berjaya heheheh marking alin..

by the way..hang ngan halil sama sama line la korang punya department.. dia cakap one day mai la lawat uni depa..tapi disebabkan ada tudung.. kita tarak dapat masuk la lawat mana mana universiti pun kat turki ni hehehehe

Mutiara said...

alinlai..AM pun asal dekat2 BM jugak lah. gambark yg lynn letak kat bawah tu macam familiar jer.

alinlai said...

simah,
iye...budak pompuan kemas sikit bila menulis, kalau budak lelaki mak aiiii tak tau nak letak kategori apa...tapi kena layannnnnnnn la juga. he he he habis tu kalau pi Uni sana bleh jengok2 dari luar pagar saja ka? tak la simah kalau pi sana chek pi rumah hang je tak pi melawat Uni pun tak pa, pi bersembang dengan hang pun ok je :)

AM,
ehhh sungguh ka? tu jalan nak pi Lunas...(Jalan Lunas la tu...) BM area mana tu? Kalau pernah pi Lunas memang pernah lalu depan rumah saya :)tadak jalan lain dah (melainkan ikut highway...)

RaFFLeSiA MeRaH said...

haáh...kat kl ni cuti sabtu ahad pun jalan jem, depa duk pakat pegi open house kat area bandar kuala lumpur nih...termasuklah aku sekali, muehehehe....

alinlai said...

reff,
raya sebulan la katakan...sama-sama la kita menyumbang kpd jem kat jalan-jalan raya :)

simah said...

ok set... mai la..boleh hatice n baddin buli hang...pening hang dengaq depa cakap bahasa turki kat hang..mesti hatice akan cuba ajaq hang bahasa turki heheh

alinlai said...

simah,
insyaAllah...memang teringin nak pi area tu, dah tau ada org kampung kat situ lagi la rasa senang hati kalau dpt pi :)

Anonymous said...

World Of Warcraft gold for cheap
wow power leveling,
wow gold,
wow gold,
wow power leveling,
wow power leveling,
world of warcraft power leveling,
world of warcraft power leveling
wow power leveling,
cheap wow gold,
cheap wow gold,
buy wow gold,
wow gold,
Cheap WoW Gold,
wow gold,
Cheap WoW Gold,
world of warcraft gold,
wow gold,
world of warcraft gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold
buy cheap World Of Warcraft gold h3x6u7or