Tuesday, November 07, 2006

Open house lagi???

Salam,


Untuk makluman semua saya masih lagi menghadiri open house sana sini, memang makan free memanjang la minggu ni. Disebabkan itu esok, lusa dan tulat nak posa la...kalu dok pi makan saja hmmm bila nak habis posa Syawal ni?

Cadang nak posa hari ni, tapi pagi tadi masa bangun sahur, rasa pening macam nak pitam pun ada...terus kensel...risau gak kalau terjatuh bergolek kat tangga pulak pagi-pagi buta tu, pening tu bersambung masa bangun subuh tadi...Alhamdulillah dah OK :)

Cuaca kat KK skrg ni sejuk je, duduk dalam bilik ni ntah berapa kali menguap pun tatau la...macam nak landing baik je tapi banyak keja, nak marking xm scripts yang bertimbun ni, minggu depan dah nak meeting grade isk isk isk walau bagaimanapun biasanya sempat on time, insyaAllah.

AAsia ada banyak tiket murah-murah...rasa gatal je tangan nak beli satu dua ke mana-mana. Tapi kena la bincang dengan abang bulat dulu, sat lagi main pandai-pandai beli kecik pulak hati orang tu...tak baik kan? Bila belek harga tiket-tiket tu mula berangan nak pi Han*i, nak pi J'karta, nak pi sana nak pi sini...tapi alih-alih duduk diam dalam opis ni juga tak pi mana-mana pun kui kui kui. Biasalah berangan-angan layan blues petang-petang.

Ada plan BM dalam bulan 5 atau 6, nak pi berjalan-jalan. Balik raya tak sempat nak ke mana-mana sebab sama ada orang mai rumah atau kita pi rumah orang. Perghhh best ni...aminnnnnnnnnnn mudah-mudahan plan berhasil dengan jayanya :)

Ok semua stop dulu tadak ide tapi nak menaip juga update kot-kot ada orang jengok N3 yang sama je kesian pulak....ciao all.

~dariBMkeKK~

12 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

tiara try masuk airasia x bleh2 dari pg td waaaaaaaaaaaaaaa

simah said...

abang bulat ni jenis suka jalan shopping shopping tak alin?

alinlai said...

Tiara,
itulah pasal...pagi tadi senang je ptg2 ni dah susah sangat...dah ramai org tau la ada promosi isk isk isk....kejap lagi mahal la tu.

Simah,
sukaaaaaaaaaaa...dia pun suka jalan2 kira tadak hal la nak pi shopping ka window shopping ka kui kui kui

Apple Pie said...

sejak lepas cuti raya ni kan. perasaan aku asik nk bercuti je la. so aku plan nk pi KK hujung minggu ni nk jalan2 cari pasal ahhahahhaha.

RaFFLeSiA MeRaH said...

haáh...musim open house skrg ni, org dtg x penat, tuan rumah yg penat tak terkata...tapi kalau makanan abih licin, memang puas hati, penat camner pun x rasa dah...

marlinabaharom said...

nak jalan jugak! huwaa... tapi bila dah ada anak, lagibanyak benda kena fikir.. so berjalan lah anda sebelum anda dijalankan.. hee..hee..

alinlai said...

apple_pie,
mai la jalan-jalan ke rumah chek... makan biskut raya dan apa yang ada :)

reff,
wah bagus sungguh....jom la kita serbu rumah dia ke ke ke...

Achik,
bawa je budak kecik tu pi jalan2... maid dah ada ke blom ni?

marlinabaharom said...

maid next week sunday br sampai...

alinlai said...

selamat menyambut maid baru :) semoga boleh click dengan maid baru....

MamaRisyia said...

alin..makan free besttttt...berangan pun free gak...tak paaaa...banyak mana pun tak pa...janji bahagia...

Wilhelm~Achtzehn said...

wahhh seronok2 ada open house nih eik.. Selamat Bergumbira dan selamat berhari raya..

alinlai said...

MR,
iye makanan paling sedap...makan free la kan :) weekend ni ada lagi open house best sungguh ...iye berangan pun best gak...layan blues ke ke ke

Ajzie,
hmm raya sebulan so open house pun sebulan la :) org jemput kita pi jgn tolak rezeki ...