Monday, November 20, 2006

Hari-hari terakhir di bulan Syawal

Salam,
I really love this song...dunno why...so, to all my blog readers (cehh macam ramai yang baca), enjoy the song!!! (sila nyanyi sendiri ok ... he he he...)
Aku Bukan Untukmu - Rossa
Dahulu kau mencintaiku
Dahulu kau menginginkanku
Meskipun tak pernah ada jawabku
Tak berniat kau tinggalkan aku
Sekarang kau pergi menjauh
Sekarang kau tinggalkan aku
Disaat ku mulai mengharapkanmu
Dan kumohon maafkan aku
Aku menyesal tlah membuatmu menangis
Dan biarkan memilih yang lain
Tapi jangan pernah kau dustai takdirmu
Pasti itu terbaik untukmu
Janganlah lagi kau mengingatku kembali
Aku bukanlah untukmu
Meski ku memohon dan meminta hatimu
Jangan pernah tinggalkan dirinya
Untuk diriku Sekarang kau pergi menjauh
Sekarang kau tinggalkan aku
Disaat ku mulai mengharapkanmu
Dan kumohon maafkan aku
Aku menyesal tlah membuatmu menangis
Dan biarkan memilih yang lain
Tapi jangan pernah kau dustai takdirmu
Pasti itu terbaik untukmu
Janganlah lagi kau mengingatku kembali
Aku bukanlah untukmu
Meski ku memohon dan meminta hatimu
Jangan pernah tinggalkan dirinya
Meski ku memohon dan meminta hatimu
Jangan pernah tinggalkan dirinya
Untuk diriku
Ta ta all...
~dariBMkeKK~

11 comments:

ibuVouge said...

alin dah lama iv cari lagu ni.. tq tq.. best banget

alinlai said...

IV,
he he he...ur welcome

simah said...

tatau lagu bunyi tune mcm mana..so main imagine ja la hehehehe

biasa la kan..dah lama tertinggal keretapi sejak terdampar kat sini.. semua dah jadi outdated dah..

ni hang kira masa menyanyi masa dok pegang senduk kat dapur ka ataupun masa hang dok kat dalam bilik ayaq? abang bulat masa hang nyanyi kena bubuh kapas kat telinga tak? hehehehehehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

baru 2/3 hari duk dengar dan hayati lagu ni...best, best, pehtu dgr lak nieyl nyanyi dlm rancangan mentor...lirik dia best, melodi dia best...aku suker bangatttt...hehehehehe....

alinlai said...

simah,
try cari dkt internet...ni lagu penyanyi Indon...tak la nyanyi masa kat opis sambil baca blog hang ke ke ke....

reff,
tak dengar Nieyl nyanyi tapi suara minah tu ok jugakan? Biasanya dengar masa dlm kereta, lepas tu dok karaoke dengan abang bulat...sumbang pun sapa kisah kami dua je yang dengar kwang kwang kwang...

Apple Pie said...

laaa...aku dah jemu dgr lagu nih. skrg tgh layan lagu rock pulak hahahahhahahaa

marlinabaharom said...

ler.. sahabat ku jiwang karats pulak dah ari nie.. tak per.. tak per.. kasi can kat hang!

MAMARISYIA said...

hahaha...lagu ni aku suka masa aku frust ngan x boypren dulu..muahahaha...

alinlai said...

apple,
you rock!!!!! layan je mana-mana yang sempat ka ka ka....

achik,
tq kasi can :)

MR,
opss....ni dok dgr tiap2 hari tak ingat ke x bf lagi ka? hang jangannnn...bagitau syasha nanti ha ha ha...

Mama Singa said...

hehe..aku buta lagu skang ni..

alinlai said...

mama_singa,
ha ha ha...nyanyi je ikut rentak lagu Jepun