Monday, July 03, 2006

Ngantuklah ....

Salam,

Terima kasih kepada kenkawan yang tinggalkan komen untuk N3 last friday.... untuk makluman saya telah ter'delete' N3 tersebut he he he...ntah apa-apa kan?

Dah Isnin...dah bulan Julai...dah habis setengah tahun...dah mula semester baru...

Weekend...OK saja...Sabtu seharian duduk rumah sebab orang datang baiki tangki yang bocor, betulkan siling bilik belakang...cat dll, tertido depan TV sebab nak masuk bilik tak boleh depa buat keja. Alhamdulillah siap dlm 5pm, lepas Asar pi makan la... dah kebuloq dah.

Konsert AF4 yang 'masuk angin' @ 'lemau' eiii tak best langsung...walaupun tak kisah Sa5 kuar, tapi aku prefer budak pelat tak boleh sebut rrr tu kuar... ataupun budak yang dok ngajuk aksi cikgu-cikgu tu kuar... pada aku tak lawak langsung... ntah la...tak berkenan dengan 2 orang tu. Yang lain-lain OK tapi kurang perisa apa ntah...agaknya semua rasa dah bagus kot. Tapi dah tadak movie yang menarik layannnn je.

Tunjuk klip CT kat dairi, muka cikgu Fazl*y juga yang di close up...hmm macam apa-apa je... tapi *aiman tak kisah...*

Terkejut dengan pengumuman arwah Pak Atan @ Pak Ani... tak sempat merasa duduk rumah baru, tak pe bukan rezeki dia. Maw* putus tunang??? Tak pe ramai lagi Ina kat luar menunggu ke ke ke...bukan jodoh le tu.

Ehhh gosip pulak kali ni...biasalah dulu cita-cita nak jadi reporter...tak kesampaian, kalau tidak hah silap-silap keja kat UR*V tak pun Mangg* ke ke ke...habislah semua orang kena gossip dengan aku.

Ngantuklah hari ni....lambat pulak abang bulat habis keja-keja dia....sementara tunggu dia mai ambik pi makan...aku dah terlelap ZZZzzzzzzzzZZZZ...eiii ni yang malas tido lambat sangat.... malam tadi kami tengok National Treasu*e kat Ch42, ingatkan tak nak tengok sampai habis, ehhh best pulak citer tu...layan la sampai pukul 12.30am baru tido....ada orang tu ada hati nak tengok F1 lagi....eiii tak sanggup nak berjaga lagi sedar-sedar dah subuh...lepas subuh tido lagi, sedar-sedar dah 7am.... mata macam digam UHU, melekat...bangunlah juga nak iron baju... ting tong ting tong...8.45am la clock-in, merah pun merah la....

Bestnya...2 minggu lagi siap baju baru... tadi dah pi hantar kat kakak jahit baju, ingat nak pi cari sehelai dua yang dah siap... bersemangat sikit nak masuk kelas minggu depan kalau ada baju baru ke ke ke... budak-budak pun bersemangat sikit nak attend kuliah kwang kwang kwang...

Oklah...stop sini dululah selamat menghadapi bulan Julai :) ciao ta ta.

~dariBMkeKK~

6 comments:

marlinabaharom said...

tak paham achik.. citer mawi putus tunang mengalahkan citer pak lah pulak. hari ahad semalam berita minggu sampai satu page penuh citer pasal tu ajer..

alinlai said...

aura world dia mengalahkan aura pak lah nak jumpa che det :) jangan lepas ni ada pulak citer putus tunang versi 'Ina', faham2 la...kalau tak dpt citer dari mulut mawi sure org suratkhabar pi cari Ina ...

Moon® said...

Salam Alin..
Memang setuju sangat dgn Mar, citer dia saje beberapa hari ni sampai naik muak baca kalah citer isu semasa. Tak de jodoh kan nak buat cam ne. AF kali ni memanglah kureng power tak tahu nape.

Zakiah said...

Dr awal dah tau Af mmg tak best. Lagipun sebab tak dapat tengok kat sini. Hehehhehe...

Nway, kesian kat mawi. Dah takda jodoh apa nak buat. yang mawi pun satu, kawin ajer la awal awal dulu. Dah ada banyak duit aper...

alinlai said...

Moon,
he he he...cite mawi boleh melakukan suratkhabar...AF4 pulak hmmm ntah la 'lemau' je setiap minggu, baiklah Astr* stop dulu next year...atau pun buat AF All Stars...(ambik yang menang tempat 1-4, masukkan dalam AF balik...) ok ke ide ni?

alinlai said...

Zakiah,
itulah dah tadak jodoh, tapi biasalah peminat fanatik dia yang over pulak, pengutuk dia pun ambiklah kesempatan :) opss lupa Astr* tak sampai ke sana he he he tak pe balik nanti boleh tgk ulangan, VCD pun dah ada jual skrg ni...