Monday, July 17, 2006

Hai hai bye bye....

Salam,

Erk...lama gak tak update, sajalah nak bagi berhabuk sikit...biaq ada bunga-bunga sikit barulah seronok nak mengemas... (ke ke ke...)

Minggu lepas busy + malas...sedar2 dah weekend.... tak pi mana pun lepak rumah je, bajet sikit sebab.... nak pi jalan-jalan jauh.

Oklah akhirnya...diumumkan...aku akan ke Beiji*g malam ni....yessss....

Jadi....tadak la update untuk minggu ni....minta maaf la kat sesapa yang menjenguk, jangan kecik hati... nanti balik dari berjalan-jalan, ber'shopping' aku update citer + gambar ... insyaAllah. Walaupun kat sana tengah panas la ni tapi redah la juga... kita layannnn je.

Barang dah packed... baju bawa cukup2 je... sebab adalah akal nak membeli yang baru (yeezaaarrr...), beg bawa 1 je sebab nak pi beli beg baru ha ha ha... plan memang nak shopping kaw kaw... tapi ntah la kalau tak berkenan macam mana? Ok kalau tak berkenan beli barang untuk jual kat orang kalau orang tak nak pi jual kat kedai 2 ringgit ha ha ha...ok ka ide aku?

Abang bulat lagi best... seminggu ni pi Beij*ng, minggu depan 5 hari dia pi U*M pulak ada Debat, jadi hakim dpt la elaun...cover balik segala belanja minggu ni bijak bijak... aku tak kisah kena tinggal sebab isk dah dapat pi jalan sama-sama minggu ni kira oklah tu... lagi pun semester ni aku ada kelas every Sunday erk...habislah weekend ku selama 14 minggu... tak pe sabar itu extra income... Alhamdulillah :)

Ehhh tak boleh nak citer panjang... doakan perjalanan aku dan abang bulat... selamat pi dan selamat balik :)

Ciao..ta ta.

~dariBMkeKK~

15 comments:

maR said...

Kak lyn seronoknyaaaa
Ambik gambaq banyak2, cerita la mana tpt best nak pi semua. Mana lah tau tergerak hati nak pi jalan2... berangan is free kehkehkeh....
Jokes aside, have fun ok? Insya Allah semuga selamat pergi dan balik :)

alinlai said...

Mar,
insyaAllah...ehh mana tau kot2 ada peluang nak pi sana dah senang sikit sebab tau cara. Iye...betul tu berangan is free, always dream to go to ur place ke ke ke cantik la :)

Ayu said...

alin,
ko belikan aku souvenir aci ker? hehehe selamat pergi dan kembali eh...

alinlai said...

ayu,
aci...aci...boleh collect thru my blog next week ke ke ke...insyaAllah mudah mudahan selamat kembali :)

marlinabaharom said...

lyn!!! uwaaa... orang nak ikut! nak ikut jugak!

alinlai said...

Achik,
jom jom...malam ni jumpa kat klia, flight tgh mlm ni ke ke ke sempat lagi ni...masuk dlm beg muat ka?

Moon® said...

Alin,
Selamat bershopping... fuh panas bangat ni.. jangan ko fengsan kat sana sudah tau. Have fun :)

Hot Mama said...

Have a safe journey! Jgn nanti tak nak balik Msialak

kasutVINCCI said...

selamat pergi selamat kembali. jgn lupa publish gambar tau!;)

simah said...

Have fun!! Selamat pi selamat mai..jangan lupa snap gambaq banyak banyak no?

auntylela said...

abang bulat, belum tengok orangnya lagi tapi klela rasa macam cute semacam aje.

Zakiah said...

aper ni tak aci ah gi sengsorang. Kata susah senang dikongsi bersama..

Selamat bercoti coti China!!!

Syikin said...

selamat berhoneymoon lagi..

bestnya..

alinlai said...

Moon, Hot Mama, KV, Simah, Kak Halela, Zakiah, Syikin,


Alhamdulillah...dah balik sini... nanti citer dlm next N3, byk keja weh nak kena settle...alamak ini yg malas nak cuti ni ke ke ke.... tapi kena la cuti sayangggg cuti tahunan kan?

Anonymous said...

This is very interesting site...
No rx needed online pharmacy Abilify and modafinil modafinil mexico pharmacy advisor financial Aston martin automatic transmissions Search engine optimization help nauru Canadian pharmacy and modafinil Modafinil provigil and the future of sleep Neurontin 600 modafinil provigil Best stock market advise Download wallpaper for cell phones Flat screen tv for bedrooms Backup software exchange 2000 1st 2nd refinancing mortgage rate calculator Oral surgery dr kaplish