Thursday, July 06, 2006

Coretan di petang hari Khamis...


Comel pulak adik manis, budak Lip*is ni dalam gambar ni, patutlah ramai orang tergila-gilakan dia... harap-harap insan yang dipilih merupakan insan yang ter'baik' untuk dia. Walaupun aku bukan 'die hard fan' budak ni tapi aku tetap mendoakan dia akan bahagia dengan sesiapa sahaja yang menjadi pilihan dia...
Harapan aku ... sekiranya si Datuk berkumis tebal yang menjadi pilihan janganlah lupa status sebagai bukan yang pertama. Sekiranya si Dr pulak...kenalah pandai ambik hati Datin maknya si Dr itu...senang citer adik manis dengan si Bot*k 'R*ja SMS' hahaha....barulah gempak.
Oklah...better stop here, dah petang-petang ni otak pun tepu banyak sangat ilmu dan input yang masuk dalam kepala otak ni...
Bye ta ta ciao cin cau
~dariBMkeKK~

9 comments:

maklang said...

Oh....

marlinabaharom said...

topik hangat satu malaya sikalang.."siapa pilihan cik siti?"

alinlai said...

mak lang,
opsss....


Achik,
iye...siapakah pilihan adik manis ini? sama-sama kita tungguuuuuuuu...

Sherin Almashor said...

Mmg tgh hangat la cerita mereka ni sekarang. Mengalahkan kisah Tun M & Pak Lah!

alinlai said...

sherin,
itulah pasal...pak lah dgn Tun M nak jumpa pun rasa macam tak seronok sebab tak dak publisiti ke ke ke...itulah M'sia ....

Moon® said...

Biarlah rahsia gitu kan.. tunggulah pengumuman dia nanti. Lama2 meluat ler..

simah said...

adi manis tu bila nak kawin? dah teroutdated sikkit la .. boleh citer sikit?

alinlai said...

moon,
tungguuuuu....kita tgk sapa yang dapat. Tapi sapa-sapa pun of course la tgk dari jauh je bukan dpt jemputan pi kenduri dia pun ke ke ke.

alinlai said...

simah,
belum tau lagi, ada kata bulan 8. simah bleh chek M'sia Online Newspaper...banyaklah citer pasal adik manis dan budak botak...kalah isu Pak Lah vs Tun Che Det. Duniawi sungguh org M'sia ni ke ke ke