Thursday, April 09, 2009

Mereka

Salam,

Insya Allah... 10 hari lagi genap 6 bulan umur budak-budak ni... kejap je. Memang ketara perbezaan muka dan saiz... Tak kisahlah janji sihat. Alhamdulillah. Makin ketara perbezaan perangai... tapi muka makin seiras. Abg bulat ada gak sekali sekala kantoi... silap tegur kwang kwang kwang...

Porter kat Hall ni suka sgt dgn depa... siap tlg angkat sampai umah... biasalah budak2 besar ni mmg semua org suka... tak kira apa bangsa :)

Sepatutnya mlm ni ada jemputan mkn2... tapi tunda ke Ahad, sebab tuan rumah kena kerja ... ok je Ahad lagi bagus, tak payah masak lunch ho ho ho... yezzarrrrrrrrrr.

Wah... berKabinet baru skrg ni...ok lah tu, kerja bersama rakyat... ehh ye ke motto tu.. iye la kot. Mcm2 komen... pada aku no komen.

Seronok plak Picasa 3 ni... bleh adjust collage... dll. Seronok edit itu ini. Hasilnya... kat bawah ni le :)



dan yang ini juga.

Posted by Picasa
Ok... daaaaaaa

4 comments:

Ilah said...

amboi2 cik kak ni..rajinnya mengedit gambar2 tu..hehehe.

NONIE AZIZ said...

bila tengok anak ko alin terus maks rasa nak ngandung lagi...

Hazelsyd said...

Alin,

Alhamdulillah dah 6 bulan depa eks..kejap tu sok dah setahun..

Nonie,
apa lagi tunggu noks kekekeke

Alinlai said...

ilah,
dah senang skrg ni :) bleh ubah2 lagi kedudukan gambar dan size... best gak

nonie,
ehh oklah tu cam ada feel nak ngandung kan... teruskan teruskan... mana tau dpt kembar boy n girl ke... hah... bagus sangat2 tu :)

hazel,
iye... kejap je, :) dah berjalan nnt senang nak bawa jenjalan he he he...opsssss