Friday, April 10, 2009

Mereka lagi....

Salam.

Ada gambar kelakar... budak-budak ni memanglah pandai buat lawak... at least tak la sunyi sangat mama kena jaga petang-petang, ke ke ke.

Gambar 1: Masa ni kakak memang dah ngantuk sangat-sangat, tapi biasalah tahan mata tu tak nak lena... macam le ada keja nak buat. Aku biar je dia atas alas tu...main-main dengan kuda, biri-biri, itik Dig* dan ada la haiwan ternakan lain. [mujur tadak oink oink...]



Gambar 2: Dah dok merengek aku angkat letak atas alas biru ni pulak... lepas tu diam je, rupanya member dah tido meniarap camtu ke ke ke... siap berdengkur lagi, masa ni adik memang dah mimpi ke mana hala dah. Biar je la... tapi lepas tu angkat la juga bagi tido bebetul sebab dia sudah tido atas tangan bam bam la... nanti kalau bam bam marah, ada pulak yang kena sekeh kepala... bam bam ni garang skit.



Gambar 3 & 4: Yippieeee kami dah tak ngantuk dan masih kenyang... ni yang dok sengih sambil pegang-pegang tangan ni... macam menari ballet pun ada gak... layan je la :)






Petang-petang tadak keja inilah keja aku ambik gambar depa... masuk picasa edit he he he... lepas tu letak dlm blog atau mana-mana tempat lain yang dirasakan sesuai... nak baca jurnal ke apa ke petang2 ni harap maaf... [F untuk MaaF]... jadi ubat tido je nanti... baiklah tengok Matahari ke, Keliwon ke... memang terbuka luas mata ke ke ke... ok nanti update cerita lain plak...cau cin cau.

~dariBMkeKKkeStiR~

6 comments:

JahRera said...

dengan legging merah, baju gown merah, isk...isk...

Alinlai said...

kak lela,
... ini namanya fesyen macam macam ada ;) he he he

Hazelsyd said...

Alin,

takper lin.. keep on posting their piccas..aku rasa sumer kengkawan yg mengenali ko nak tau perkembangan the babies..and u too of kos! *kang majuk laks kann * hehehe

ibuVouge said...

ish comeinya bam bim ni..cam nak geget ja..

alin tq tag iv..mueheheheh..nak updat tapi tadak idea..keskes

ish sempat lagi mama dia tgk keliwon tu

Zareda Norman said...

ambui ambui serba merah gitu..

Masa Ika baby dulu memang tidur meniarap..

Alinlai said...

hazel,
ke ke ke...mujur cepat betulkan, ahaks...kes tadak idea nak update gunakan kanak2 bleh kwang kwang kwang...tadak le saja je bleh gak berkongsi cerita dgn kenkawan kan kan kan....

IV,
iye faham...awak tu busy bangat...saje je nak seronok2....abaikan pun takpe..tak majuk pun ke ke ke...

Zar,
iye? budak2 ni masa kecik2 bertuah le nak tido meniarap... skrg ni bila dah pandai alih2 badan... dah mcm2 pesen plak tido... tak pa la janji tido :)