Wednesday, January 21, 2009

Gambar je :)

Salam,

Tadak idea nak menulis, letak gambar je la... layan je kalau sudi, kalau tak sudi apa bleh buat... ke ke ke




Posted by Picasa


Hari ni pi FOS kat 1 Borneo, ada lagi baju-baju budak yang berharga RM5/- dan RM10/- yang best tu kalau beli sehelai RM5/- beli 2 helai RM7/-, angkutlah beberapa helai...dress pun comei-comei. Beli yang murah2 je... bukan depa boleh pakai lama sangat. Hari ni pi cucuk 3 bulan, berat dah 5.5kg. Oklah... pertambahan berat yang normal. Alhamdulillah.

OKlah...malas la pulak... cau cin cau.

~dariBMkeKK~

10 comments:

Ilah said...

keciknya gambaq alahaiii...tak puas tengok lah! hehehehe

Alinlai said...

Ilah,

ohhh kecik ke? Tak pe sama je dgn gambar senget kat bawah tu [malas nak perbetul ....] ke ke ke

HappyIrfa said...

salam alin..
h'ah.kecik sgt .x puas tgk..

Alinlai said...

Irfa,
ke ke ke... tak pe nanti2 letak yg besar skit :)

Zareda Norman said...

yolah.. kocik bona gambaunyer..

kejap jer dah 3 bulan yer..

Alinlai said...

Zar,

iye how time flies...alhamdulillah moga sihat sejahtera hendaknya budak2 tu kan...aminnnnnnnnn

NONIE AZIZ said...

mana aci gambaq haluih sangat la alin....

Alinlai said...

Nonie,
haluih sangat ka? ke ke ke tak pe nanti letak yang besaq skit

mycahaya said...

kak lyn, anak ct ada baju i love mummy and daddy tu..tp tak leh la pakai serentak mcm twin kak lyn pakai..hehe...

Alinlai said...

Ct,
tak pe pagi pakai I love Mommy, petang I love Daddy ke ke ke