Tuesday, January 06, 2009

Bila mereka senyum...

Salam,

Sekarang ni pagi-pagi dua-dua ni dah pandai nak ajak sembang-sembang. Layan je, yang best tu macam faham je apa yang kita cakap... hmmm minggu depan dah masuk keja, hantar depa pi childcare... dekat je dgn ofis agak tadak keja, angkut je pi lepak ofis kwang kwang kwang

Hi, saya Athirah Hannah :)



Hi, saya Awatif Hannah :)



Seronoknya duduk rumah, boleh tgk drama petang-petang. Tengok Jelita, Laila Majnun, Spa Q ke ke ke... isk apalah aku ni orang sibuk pi keja aku dok sibuk lepak tengok TV kat rumah. Layannnnnnnnnnnn!!!

Sejuk sungguh malam ni, budak-budak ni pun nampak letih je, siang tadi keluar. Kami pun letih, apa lagi budak-budak dua orang ni. Tapi bagus juga, depa akan lena sakan. Yezzarrrrrrr.

Ok nak pi makan cau cin cau.

~dariBMkeKK~

7 comments:

My Blog said...

so cutelahhh... bestnya dapat twin

PuteriSatu said...

alahai...dah besar dah...nanti sedar2 dah berjalan dah....hiks...

Ilah said...

wah wah wah.. hati2 nanti ada org tergoda..hik hik hik. Dah mcm papanya... jgn marah lin aaaa...

KV said...

wah dah ada gambar tuan blog dan abag bulat. Hehe

Alinlai said...

myblog,
makasih :) rezeki Allah terima je. Tapi mmg best ke ke ke tak payah berebut2

tuanputeri 1,
itulah pasal... kejap sungguh. :)

Ilah,
he he he depa dah jadi geng bulat dah... mama dia makin kering, sabaq je la

KV,
iye... tak tau la berapa lama nak letak situ, silap2 remove gak tu nanti. Layan je la

Zareda Norman said...

kekecik dah comel... pandai senyum senyum plak tu.. geramss!

Alinlai said...

zar,
pandai senyum dan pandai kenakan mama dan papa dia.... mujur kecik lagi, layan je la. :)