Friday, February 01, 2008

Cuti seminggu

Salam,

Iye kenkawan... tuan empunya blog akan bercuti [sakan-sakan...] selama seminggu. Jadinya untuk ada update terkini lepas hari ni rasanya susahlah sangat... biasalah kalau balik cuti mana le nak berblog... mana nak pi jenjalan, mana nak pi makan-makan, mana nak berpoya-poya... isk...banyaknya aktiviti :)

Habis setengah hari meeting... dah rugi tak boleh buat keja [kekonon la....]. Kenyang lagi sebab ada bihun lepas meeting tu... rasanya kalau terasa nak makan pun petang2 sikitlah... ajaklah sesapa pi high tea [perghhhh.... kekonon la...]

Esok pi kenduri...best sebab boleh jumpa kenkawan. Ini 1st time nak bawa abang bulat jumpa kenkawan lain... habislah kena buli, kenkawan aku tu bukan boleh kira sangat. Jangan depa buka cerita zaman-zaman kat Midland tu dah la...habislah. Tapi tadak la yang sensasi pun. InsyaAllah ada kawan yang sudi jemput [pungut???] kami kat KLSentral. Nak pi rumah kakak aku kat Kaj*ng tu nanti kami minta sesapa yang baik hati tolong hantar kwang kwang kwang...sabaq je la kan dapat kawan cam aku ni.

Oh ya...tadi meeting Sekolah... tadak yang sensasi... dan aku tak bercakap mende, cuma betulkan minit sikit je... malas nak cakap sangat sebab dok sibuk berhu ha hu ha dengan rakan sebelah... merah-merah muka menahan gelak... sabaq saja la... macam budak-budak. Kalau budak-budak tengok kami sure terkejut sebab depan depa garang kemain... kat belakang isk isk isk...

Hmmm... nampak gayanya tak la ramai yang akan ke kenduri sebab apa la blur kenkawan aku ni, penat pengantin e mel minta alamat dll....respon kemain lagi tapi tak ingat betul-betul tarikh. Sabaq je la...

Ok sampai kat sini je, cau cin cau... Happy Chinese New Year kalau tak sambut pun, sama-sama la kita memeriahkan cuti umum yang diberikan oleh K'jaan tu... penuhkan semua tempat... tapi biasanya CNY banyak tempat tutup ke ke ke... kita pi tempat yang buka 24 jam le contohnya.... McD atau KFC.... ha ha ha....cau cin cau :)

~dariBMkeKK~

9 comments:

JahRera said...

selamat bercuti sakan alin, lepas balik nanti, rajin-rajinkan jari tu, blog ini harus di...di...di...
layaaaaannnnn!

Alinlai said...

kak lela,
yezzarrrrrrrrrr nak cuti sakan ni... cuti-cuti M'sia dan jalan2 cari makan ke ke ke....layannnnnnnnnnnnnn!!!

kasutVincci said...

ye lah. Slamat makan mekdi dan kepsi, wokeh!

Mummy Rizq said...

woit! tak tau tau ke nak kontek oghang bila ke KL????

zareda said...

selamat bercuti, jalan jalan ke KL. Orang dok KL pun tak pi lagi mata malaysia tu.. uihss tercabar sungguh..

happyirfa said...

salam alinlai..
jalan lagi..tp xpe..balik nanti jgn lupa cite pi jalan mana.

alinlai said...

KV,
iye...mkn kepsi kat Jogja :)

Achik,
nombor hilang la tak dpt la nak contact ampunnnnn mbak MB :)

Zareda,
kwang kwang kwang tak berjaya naik mata M'sia, tak pe nanti2...tungguuuuuu!!!

Irfa,
:) dah balik... nanti ye saya story mory...

Yatie said...

amboih .. cuti sakan nooooo .... :p

Alinlai said...

yatie,
ahaks.... cuti sakan dan sakan... besttt!!!