Wednesday, October 24, 2007

Raya lagi...

Salam,

Sunyi dan sepi lagi kat pejabat kami...ramai lagi yang bercuti, mai keja pun pakai santai je la... duduk diam-diam dalam bilik sapa tau ke ke ke...mujur gak aku tak pakai jeans je...sebab ada 1 lagi jeans Raya blom pakai ;)

Ada kawan promote jamu... ke ke ke nak try makan jamu la pulak...mana tau berkesan. Kalau berkesan nanti tolong promote kat sini... :) tolong kawan2 bisnes dapat pahala gak insyaAllah.

Yezzarrrrr tiket balik raya haji dah ada....insyaAllah on the 18th Dec aku balik BM [lagi...] kwang kwang kwang...balik ke sini blom ambik lagi sebab kalau ada org nak balik KL kami tumpang dulu sampai KL lepas tu ambik je flight dari KL tu... ada alternatif. Teringin nak jenjalan KL lagi... blom naik 'Mata M'sia', nak pi 'Kota Keriangan' [abang bulatku blom sampai sana lagi...], blom pi shopping complex depan ofis Achik lagi... ehhh banyaklah aktiviti kami [perancangan je... jadi atau tak belakang kira ye ...]

Rasa pelik plak perut ni... pandai sangat order kopi ais tadi... air pulak tadak kat tandas...isk apa kes la...malas nak bising-bising. Rasanya tiap2 bulan ada je masalah air kat bangunan ni. Tak bayar bil ke? Arghhhhhhhhh.... jadi hulk sat lagi haru pulak

Kejap lagi nak pi ambik jubah...esok kena masuk dewan untuk konvokesyen komemoratif, uiskkk kalau tahu ada lagi konvo tak le dipulangkan jubah hari tu, ni nak kena gosok lagi malam ni...isk isk isk sabaq saja la. Kalau dibuat jamuan Raya terus lepas majlis lagi bagus... sekali harung je. Tak payah nak pi makan mana2 lepas konvo tu.... [ehhh masuk bab makan plak dah...]


Ok la...tadak ide nak mengarut lagi...cau cin cau



~dariBMkeKK~

8 comments:

The Singa said...

student cuti lagi ker..?
sure ko awet muda gila kan sampai budak tingkatan 3 pun nak ngorat..hehe

Alinlai said...

mama singa,
cuti lagi...minggu depan final exam :) ha ha ha...kena awet rasanya bukan awet muda

Apple Pie said...

aku nk cuti!!!!!!!!!

aku dah demam!!!!!!

simah said...

selamat pi toilet... last last hang dapat melabur kat mana? tunggu sampai balik rumah ka? hahaha saja nak sakat...

selamat berkonvo...:0)

Anonymous said...

selamat berkonvo cik lin. pegi,jgn x pegi..nanti kena ISA!!
btw kot2 adala biskut raya order kat market kk tu, kalu sedap, posla ke warwick ni.ehehe..besar pahala cik lin buat baik kat org tgh study nih..ahaha

-cik sue

Alinlai said...

apple,
OK aku luluskan cuti hang.... seminggu OK ka? [ha ha ha....]

simah,
melaburlah di Amanah Saham ke ke ke... selamat dah konvo kelmarin, biasa2 je...tadak yang menarik pun :)

cik sue,
hmmm dah habislah... depa tak jual lagi dah masa2 ni...tunggu tahun depan la ke ke ke....nak resepi biskut apa...bagitau je nanti bleh e mel [kwang kwang kwang...]

Cat Cat said...

alinlai,
Tima kasih kerana sudi mengunjungi blog Cath.
Jamu tu kalau berkesan, Cath pun nak cuba... Mana tahu muda 10 years, terkejut badak hubby... HEHEHE.

alinlai said...

cat cat,
ke ke ke...OK set, kita tungguuuuuuu!!!