Thursday, October 04, 2007

:)

Salam,

Hari ni kan...amatlah mengantuk...aku dah banyak kali terlelap...[sapa suruh dok tgk Adam Sandler....]

Luckily, I planned earlier to cook [or prepare?] pasta for sahur ...sempoi la sikit, tak la terkial-kial nak masak lauk :) ok gak makan pasta...kenyang gak. Ingatkan buat banyak bolehlah simpan, isk isk isk abang bulat sudah habiskan.

Bangun pagi ni iron baju pun dengan mata separa buka, ambik baju yang senang nak iron... dah la abang bulat tu kelas pukul 8am isk isk isk ... mujurlah kelas aku petang2 je...kalau pagi memanglah ada masalah ummah sikit.

Makin hari makin cepat terasa...dan rasa penat plak, banyak keja kot. Otak dok berfikir je, tak terbayang orang yang keja buat bangunan ke, keja menoreh getah ke...uiskkk bersyukurlah keja dalam bilik yang ada aircond [kalau panas sikit dah merungut...], hmmm itulah manusia, suka nak buat isu...benda kecik je pun... oklah lepas ni kena lebih bersyukur...jangan merungut tak tentu pasal...kena ada sifat qanaah.

Hari ni kelas last...aku seronok sangat :) minggu depan dan minggu seterusnya dah tadak kelas...dan lagi best tu bulan 1 nanti baru start semester II. Yezzarrrrrrr.... setakat nak marking final exam tu kejap je, lepas tu bolehlah fikirkan nak buat proposal dll. Kena agresif la, dah malas keja ni. Harap-harap bila tukar environment, lain la sikit motivasi diri ni...sekarang ni macam tadak motivasi je, isk isk isk teruk sungguh.

Oklah...dok cerita pasal motovasi pulak dah...cukuplah, dah la bulan posa ni orang semua senang tido, sat lagi ada plak yang tido baca N3 aku yang lemau ni... cau cin cau :)

~dariBMkeKK~

5 comments:

nawalraudhah said...

Ok gak kalau ubah selera mkn pasta masa sahur ek...

cite pasal mengantuk terus rasa ngantuk nak terlentok...:)

Alinlai said...

ok tu...kekonon kempen kurangkan makan nasi le :) bulan posa ni biasalah...awal2 pagi pun dah tersengguk-sengguk ke ke ke

Mummy Rizq said...

tak pernah la pulak buat pasta time sahur....

pagi tadi goreng mihun jer. naseb boleh masuk perut gak...

JahRera said...

salam 25 ramadhan,

saja nak kasi salam...

alinlai said...

Achik,
ke ke ke...kekonon omputeh la...[malas nak masak nasi berlauk dah...sebenarnya].

Kak Lela,
:) salam 26 Ramadhan