Friday, September 28, 2007

Bulan posa....

Salam,

Habis dah separuh perjalanan Ramadhan...kejap sungguh.

Rutin bersahur dan berbuka masih sama... masak untuk sahur, beli untuk berbuka... tapi dah 2 kali aku buat sandwich je... ingat bila2 nak buat spageti la plak... mempelbagaikan menu bersahur :)

Minggu depan dah kelas akhir... sure budak2 tu seronok sebab dah nak habis... depa seronok.. aku 10x seronok berbanding depa... eiii dengan result mid term ntah apa-apa, assignment pun buat lebih kurang, rasanya ramai yang dapat teruk...tak pe, kita tungguuuuuuuuuuuuu kesudahan semester ni camno.

Aku order kek lapis S'wak... harap2 sampailah hari ni... yang risau tu, nanti kek tu tak sempat berhari raya, kami merayakan dulu ha ha ha... kek tu kan sedap...makan banyak pun tak muak. Bahaya ni...

Sejuk hari ni...hujan + ribut sejak malam tadi...ngantuklah pulak sejuk2 camni :)

InsyaAllah bln 11 ni masuk rumah...yezzarrrrrrrrrr, bersungguh kontraktor tu nak siapkan, kami dok haru sebab fulus mana mau cekau...korek sana sini rasanya cukup kot...banyak kos la pulak nak masuk rumah ni...sabaq saja la :) Nak pi cari lampu la, kipaslah, itulah inilah... boleh tak kalau buat rumah tu pasanglah lampu sekali...kan ke senang kerja kita isk isk isk....

Kalau mak abah aku tengok rumah kami nanti sure geleng kepala dia... budak2 ni kata nak pi belajar tapi dok buat rumah plak...ampunnnnnnnnnn!!! Kami pun tak sangka nak renovate sampai camtu sekali...nanti sayang plak nak tinggal...ku dalam dilema plak nanti.

:)

Oklah...stop sini dulu, tadak idea nak mengarang, bye.

~dariBMkeKK~





3 comments:

Zakiah said...

mid term kalau hancus kalau saya dulu mmg dah nak nangis lar. Camnmer nak cover final nanti? mid term baper % tu? hahaha teringat zaman blajaq dulu

Mummy Rizq said...

lyn.. tunjuk lah gambaq umah..

aduss.. kek lapis sarawak? achik suka! sedapnya...

Alinlai said...

Kiah,
15% ha ha ha...kalau dpt 5% kira failed la tu...tapi bleh cover tu, byk assignments depa kena buat...tapi confirmed tak dpt A la :)

Achik,
ke ke ke...nanti ye, dok pi selalu lupa bawa kamera ... kek lapis tu on the way rasanya... harap2 OK la bila sampai KK ni... sepatutnya Kch - KK tak lajauh sangat tapi boleh percaya ke POSLaj* tu? uiskkk