Thursday, September 20, 2007

9 hari dah....

Salam,

Kejapnya...dah 9 hari posa isk isk isk...

Alhamdulillah setakat ni posa berjalan lancar, tarawikh pun baru sekali tinggal...tapi tahun ni liat sikit ngaji Quran :(

Kelas minggu ni berjalan lancar tapi ter'meletus' gak sekejap... awatlah payah sangat faham...isk isk isk sabaq saja la...harap2 tak kena tolak markah banyak sangat kalau tidak rugi posa erk....

Sibuknya minggu ni... lagipun terasa minggu ni pendek sebab Isnin kami cuti, tapi masa cuti 3 hari tu perghhhh best sungguh. Dah lama sangat nak cerita pun tak best dah tak payah cerita le :)

Masa sahur tadi hujan lebat sangat... angin kuat tempias ribut mana le gamaknya :( Petang ni insyaAllah join majlis berbuka posa kat tempat abang bulat yezzarrrrrrr menarik tu [ baru pukul 9am dah cerita pasal berbuka :) ]

Pening ni dok menanda assignments, mid term, assignments lagi uiskkkk tolong tolong...apa-apa pun kena siapkan sebelum next week... nak kena submit apa yang patut...yang pasti tak sabar nak habiskan semester ni...ntah la boring la. Bukan aku je yang boring dua tiga kawan lain pun ada rasa yang sama ...layannnnnnnnnnn!!!

Oklah tadak idea la...selamat berhujung minggu dan selamat menjalani ibadah posa :)

~dariBMkeKK~

2 comments:

Norasiah said...

eh, dah 9 ari ek? kite pon tak perasan. selamat berpose! (tertinggal ketapi punyer ucapan)

alinlai said...

asia,
ke ke ke kejap je tahun ni... ok selamat berposa to u too :)