Friday, April 21, 2006

Selamat berhujung minggu...

Salam,
Dah hari Jumaat... pejam celik (banyak pejam rasanya...) dah nak habis seminggu... cakap je macam tak seronok sebenarnya aku suka he he he...dok rumah lepak2 bleh tengok tv bleh tido kwang3... (tido je aku ni isk isk isk....sabaq je la).
Tak breakfast lagi ni... sempat minum Milo je... aku mana bleh perut tak berisi, mula la pening kepala, tapi dah janji dlm 10.30 atau 11 baru nak pi mkn, kira Brunch la... petang ni jaga xm plak sure ngantuk 3 jam tu (sapa suruh aku buat soalan banyak2....)
Kat bawah ni kuiz pasal tahap kejelesan plak.... iye ke aku bukan sorang yang jeles? Iye kot... so far rasanya aku tadak le nak check abang bulat kat opis ke, nak terjah ke atau nak buat macam 'wakenabeb' (nak kena sekeh ke kalau buat stail ni.....), memang iye la tu aku bukan jenis jeles meles ni...ok la tu admit it...
OK bulan depan start P*K, ha ha ha kursus lagi...jangan tak tau ada org tak pass xm P*K, tak kisah ler... kalau pass kira rezeki, kalau tak pass ambik lagi... bukan luak pun. Usaha, doa dan tawakal... insyaAllah selamat hidup :) see... I am a simple person right?
Tapi aku memang ngaku aku simple...kadang2 ada masalah besar pun aku relax je.. macam tak dak apa2, banyak benda pelik2 jadi dlm hidup aku, bukan la pelik macam misteri nusantara tidak ler, tapi ntah la aku tak ambik pot la kejadian2 tu... sama ada simpan sendiri2 atau bila rasa nak cerita aku cerita la... tapi bukan la detail sebab tak pandai nak cerita detail mcm sesetengah orang takut plak nanti tertambah perisa plak...dah jadi cerita dongeng ha ha ha...
Dalam berkawan pun tak dak plak rasa nak jeles ke kalau kawan2 lebih daripada aku, kalau dia lebih bagus le... kita boleh tumpang kelebihan dia... harap2 tadak le orang jeles dengan aku, bahaya ooo kes kes jeles ni...

Not a Jealous Bone in Your Body
You're secure, trusting, and giving with friends and loversAnd while you may have been hurt before, you've bounced backYou're generally happy with your life - and no one's grass is greener than yoursOne word of caution: some may see your lack of jealousy as indifference!


CAUTION: some may see your lack of jealousy as indifference! he he he...lawak plak ada ka kes macam ni?

ok stop sini...selamat berhujung minggu drive safely :)

~dariBMkeKK~

4 comments:

Syikin said...

hehe..saya ni pandai jeles ngan cik abe, tapi takle sampai kejap2 nak tepon dia wat apa, kalau dia p kelas ke, tak delah saya nak sibuk2 tau dia wat apa...

yes, samalah saya simple person..tak kuasa nak jeles ngan org lebih drp saya hingga saya nak berbunuh ke nak main ilmu hitam ke terutama bab kebendaan..harap2 ia berkekalan sampai saya mati..tp saya jeles kalua org tu pandai sesuatu, cam pandai masak, pandai menjahit..n ini galakkan diri saya berusaha bersungguh2 utk pandai masak gak wlwpun tak seterror org tu..

alinlai said...

syikin,

bagus apa ada jeles yang buatkan kita nak improve diri, macam saya ni masalah juga he he he kadang2 dah tak jeles kita rasa ok je diri kita so tak dak inisiatif nak improve dlm apa2 hal...bahaya juga tu :)
Takut kalau ada org jeles sampai nak binasakan org lain...isk minta dijauhkan Allah Taala

Anonymous said...

Keep up the good work »

Anonymous said...

best regards, nice info allergies