Monday, December 12, 2005

Selamat Hari Isnin...

Salam...

Dah Isnin...kejap je pejam celik pejam celik dah masuk minggu baru...kejap sangat tahun ni, macam tak sempat nak buat mende...tapi at least alhamdulillah...aku dapat pi pembentangan 2 kali (local n international), ada consultation dengan KPDN&HEP...apa lagi...hmm banyak le juga, siap QA hmm kalau markah sikit juga tak tahu le...apa lagi yang boss nak pun tak tau le...

Tapi rimas satu je kalau diorang bising bila nak sambung PhD...hmm yang ni aku malas nak layan....bukan apa, biaq le aku ready dulu...banyak lagi benda lain yang nak kena settle...bukan main suka2 je nak sambung ke tahap tu...tak ready mentally and physically hancuss le...so bawa le bertenang wahai kenkawan dan yang lelain...

Sabtu t'hari ajak Marja dan anak2 + kak Ima (maid dia) makan kat rumah...untuk kali ke-3 caramel ni jadi dengan nyum2....kalau disejukkan skit lagi lagi best...alhamdulillah...seronoknya sebab abang bulat suka makan...habis petang tu juga, hmmm ingatkan bleh le simpan sehari dua...isk tak pe nanti raya haji bleh buat kat kampung....tapi mak tak makan benda ada susu...tak pe la...apa bleh buat, kami je la makan he he he...





1 comment:

Anonymous said...

Enjoyed a lot! »