Tuesday, May 06, 2008

kadang :) kadang :(

Salam,

Alhamdulillah... siap juga marking dan grading untuk semester ni... lega rasanya. Ingatkan PTK tu minggu depan... rupanya sudah silaplah... nak ambik yang 4 depa letak kat 3 mana boleh... tak pe la... lagi pun skrg ni bukanlah busy mende pun.

Lama tak letak gambar-gambarkan? Janganlah salahkan aku... salahkan blogsp*t ni... guna pica*a pun tak dapat, guna blogsp*t lagi la payah... boring juga dok menaip je... kalau bleh letak gambar senang kojo den kwang kwang kwang.

Bila tadak keja sangat ni... rasa macam nak bercuti je, tapi bila mengenangkan lebih baik cuti tu disimpan masa bulan posa nanti... atau pun sblm nak due... lagi berbaloi. Sekarang ni mai je opis... buat apa yang patut :)

Baru balik minum petang dengan abang bulat... dah makan keropok lekor seplastik... lepas tu aku pau lagi apam balik yang dia tolong tapau untuk kawan dia ke ke ke... tapi aku ambik sikit... tak luak pun... [ayat cover....]

Oklah... cukuplah tu. Penat pulak menaip cau cin cau

~dariBMkeKK~

11 comments:

Ayu said...

Happy belated besday Alin :)so tahun ni hang sambut besday sure dgn happy nooo.. hehehe aku doakan semoga hang dan keluarga hang sentiasa dalam peliharaan Allah selalu.. aminnnnn

Kaklong Syikin said...

salam,

hepi besday alin..moga ceria sentiasa hendaknya..kesihatan yang baik supaya boleh jaga abang bulat, murah rezeki nnti boleh travel n share gambor ngan kami dan setulusnya, saya doakan alin peroleh cahayamata secepat mungkin. amin.

Anonymous said...

cik lin! bole tu bole tp bole tuntut 1 besdey present je sbb tukaran wang asing ehehe ok ka?

(amboi laju pau itu dan ini. ini yg wa jeles ni sbb dah lama x mena-pau sape2 ehehe)

Alinlai said...

ayu,

hepi :) macam selalu juga, :) terima kasih atas doa hang tu... aminnn!!!

syikin,

insyaAllah kalau pi jenjalan memana bleh la nak share gambar... tapi macam susah je nak letak gambar kat sini... cahayamata? insyaAllah, doakan bulan 11 ni :)

cik sue,

:) tak pe janji hadiah, iye pau mena'pau tu kan amalan mulia ke ke ke... marilah kita mena-pau sekali sekala

Hazelsyd said...

Alin,
Tgh nak amik PTK4 ke?
Ko kat uni mana nih?

Alinlai said...

hazelsyd,
baru nak ambik... dlm bulan depan kot. salah satu Uni kat KK, sila teka? :)

Hazelsyd said...

Alin,
UMS?? school apa yer? *if u dont mind telling that is*

Hazelsyd said...

ke UiTM??

Alinlai said...

hazel,
U*S :)

simah said...

wei...birthday hang ka?? happy belted birthdy minh... at lest tahun ni birthday hang hng tak sambut dengan longing nak ber anak... Alhamdulillah ada satu bergolek dlm perut hang tu... tak dak ka gambaq hng masa mengandung ni?? nk weiii ..kalau tak mau tunjuk kat blog tunjuk la kat email...

p.s... si laki hang nak apa apa tak dari sini?

Alinlai said...

simah,
ke ke ke... uiskkk perut ni masih bleh cover dengan baju kurunglah... pakai blouse pun tadak sapa perasan lagi kecik kot ke ke ke... hang nak beli apa2 ka kat abang bulat? tak pa malam ni bleh tanya dia apa dia nak tunggguuuuuuuu!!!